Stela Popescu nu e funny.

Am urmărit un clip de la IceeFest. Ăsta. Nu știu dacă puteți să-l vedeți. Dacă nu, asta e. Ghinion…

Practic, au fost invitați Bromania, Andi Moisescu, 2 tipe pe care le știu dar habar nu am cum le cheamă și Stela Popescu. Au vorbit despre facebook, viralizare și online.

A fost o discuție prietenească. Și-au dat toți cu părerea. Mai puțin Stela, care a anunțat din timp că nu se pricepe.

A dat ea niște dume. Slabe. Cetățenii din sală au râs, cumva politicos. Sau a pus cineva niște râsete pe fundal. Ca să nu fie prea liniște. Nu stiu…

Și cum stătam eu așa, atent la fenomen, am realizat că Stela Popescu nu e o tipă funny. Știu că părinților voștri li se pare apogeul comediei pe planetă. Doar că nu e. Nu a fost niciodată.

Adică femeia a interpretat toată viața ei roluri de comedie. Nu a scris un rând, avea un textier, un băiat (sau o fată, să nu fim misogini…) care scria texte. Și ea le memora și le juca la tv. Un rol cum ar veni.

Și după ce a recitat 100 de texte, cumva, cetățenii au decis că femeia e expertă în comedie. Și că e funny. Nu. Nu e. E o foarte bună actriță. Dar nu e funny.

Și asta contrazice teoria celor 10.000 de ore. Știi? Aia conform căreia dacă faci ceva 10.000 de ore, devii expert în chestia aia. Da. E o actriță foarte bună care juca roluri funny. Doar că ea nu e funny deloc.

Practic, am mai distrus un mit.

Da.

Știu.

Puteam să-l folosesc ca exemplu pe Arșinel. Să nu exagerăm…

2 comentarii la „Stela Popescu nu e funny.”

  1. Perfect de acord cu tine, femeia nu e funny. Însă mitul nu-i distrus, ea are 10.000 de ore de actorie, nu de scris texte funny. Dacă ar fi scris 10.000 de ore texte funny, poate nimerea vreo 2-3 texte mai ok… mitul încă stă în picioare, oferindu-ți șansa să-l ataci din nou pe viitor.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.