Si ea era nebuna, da nici eu nu eram mai prejos!

Astazi am luat parte la o discuție pe reddit. Niște cetățeni, mai mult, o doamnă (sunt politicos aici) o crucificau, din nou, pe Olivia Steer pentru eterna problemă a nevaccinaților.

Știți părerea mea, nu o mai iau de la capăt că nu are rost.

Îi zic femeii ce am de zis. Femeia se inflamează.

Io încerc, politicos cum mă știți să-i explic că de vină sunt și niște cetățeni din ministerul sănătății și chiar niște doctori. Le dau un exemplu , povestit de niște prieteni de la o fundație, un doctor (nu știu numele, nici nu știu dacă-i 100% adevărat) care vindea vaccinurile. Sau niște vaccinuri, ceva. Adică făcea un ban și el, cinstit.

Doamna se îngurguțează stringent, mă face mincinos și mă acuză că-i pun vorbe-n gură. Discuția o ia pe plaiurile vorbelor grele. Constat că e doctoriță. După ce-mi explică că a fost la nuj ce congres te tema vaccinării și doctorii sunt descendenții lui Dumnezeu pe pământ, vaccinurile au existat (cu mici și irelevante întreruperi în țărișoară) și că toți cetățenii care nu s-au vaccinat sunt victimele Oliviei Steer.

Mai intervin niște cetățeni în discuție, normal de partea doamnei doctor. Majoritatea îmi dau câte o săjețică-n jos ca să își arăte dezaprobarea vizavi de discursul meu. Mă iau cu indignare, și mă apuc să caut pe net articole despre lipsa vaccinurilor din țărișoară + niște statistici despre demografia cetățenilor care nu și-au vaccinat copii… și…

Cum stăteam eu așa, concentrat, o lumină divină coboară la sol și mă cuprinde o revelație:

Olivia Steer e nebună că o ține pe a ei, doamna doctor e nebună că și ea o ține pe a ei și eu sunt la fel de nebun pentru că-mi pierd vremea cu discuția în cauză. Așa că, prin regula de trei simplă am ajuns la concluzia că-s la fel de nebun ca Olivia Steer. Sau de încăpățânat… ca să fim politicoși…

Hai că mă duc să desenez ceva…

Mda,

weekend fain.

 

 

4 comentarii la „Si ea era nebuna, da nici eu nu eram mai prejos!”

  1. Si io care credeam ca sunt singurul de pe /r/Romania care-si ia sagetici in jos atunci cand se risca sa-si spuna opinia pe vreun subiect.
    Da-le pace ca si eu am ajuns doar sa citesc si sa ma minunez. Atat!

  2. Stii ceva? Daca tot mi-am aruncat tv-ul la gunoi (nu prea sunt cetatean model) in 30 ianuarie 2013, am descoperit ca pot sa ma informez despre ce se intampla in tarisoara asta, de la tine. Pana ai scris primul articol despre d-na Steer, habar n-aveam ca ea exista. Acum stiu ceva vag (ce am dedus din cele doua articole ale tale). Culmea e ca nu simt nevoia sa caut pe net mai multe informatii. Revenind la articolele scrise de tine pe aceasta tema, sunt de acord ca pe langa vina ei de a-si spune parerea (asta a devenit o vina in tarisoara asta), mai sunt o gramada de vinovati care au „lucrat” pe la ministerele din Bucuresti.
    Am facut aceste precizari pentru ca cititorii tai, care sunt totusi mai destepti decat media din tara, sa nu creada ca m-am bagat in tabara celor care va recomanda sa nu va vaccinati.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.