WOW!

Acum 2 zile am avut cei mai mulți oameni, aici pe blog. ever.

Au fost  42,400 de vizualizări în data de 7 și 23 de mii în data de 8 Aprilie.

Incredibil! 36.000 și  19.000 de cititori unici.

Articolul cu Opelul a avut 63.000 de vizualizări în 3 zile. Că și astăzi a fost nițel aglomerat.

Și am avut un vârf de 434 de utilizatori, cititori, ce or fi fiind ei… S-ar putea să fi fost mai mulți, habar nu am. Nu ma pricep să verific.

Și asta e fantastic!

Și e fantastic pentru că nu am făcut nici un efort pentru asta, nu am plătit pe facebook, nu am dat bani pe cuvinte cheie și nu am postat 55 de linkuri în grupuri… Pur și simplu s-a întâmplat. Nu știu de ce. Nici cum. Dar s-a întâmplat!

Ce mă bucură cel mai mult e că acum articolul ăsta are mai multe vizualizări (pe blogul meu) decât ăla cu țuica. Care mie, mi se pare nițel prostesc, să mă iertați. Și mă bucură asta mai mult pentru că nu-mi doream ca filmulețul ăla în care învăț oamenii să bea alcool să fie cea mai mare realizare a mea, în viața asta. Nu mă înțelege greșit, mă bucur că l-a citit/văzut atât de multă lume. Dar parcă doream ceva mai mult. :))

Da, clipul are pe YT multe vizualizări. Dar promit că o să fac un clip care o să fie mult mai vizionat!

Și dacă tot ne-am adunat aici, vreau să vă anunț 2 lucruri:

Mi-am mai făcut un blog.

GabrielOana.ro pe care o să scriu chestiile mai serioase. Da știu, acum te gândești că nu scriu nici pe ăsta… :))

Și o să fac în scurt timp o emisiune pe Youtube. Care o să se numească KNUK.

Atât.

Blogul ăsta a făcut 8 ani. În 6 martie.  8 anișori!

Ăsta a fost primul meu articol … Care a vut 4 cititori. 8 ani… WOW…

Și acum ca să ajungem și la scopul acestui articol: MULȚUMESC!

Și vreau să asculți melodia asta ca să înțelegi cum mă simt…

 

12 comentarii la „WOW!”

  1. Boss ,dacă nu o sa ajungi ca și Nelson Mondialul (sa nu-mi zici ca nu-l ști ca ….nu cred) înseamnă că n-ai făcut nimic, și ma refer la faptul ca dacă nu ajungi sa ți-o tragi prin gura cu un „fan” de-al tău cu săbii, topoare,caale,chei fraceze,moxuri,etc n-ai făcut nimic,ma refer la prețul celebrității .Ha ha ha ha .Oricum i-mi placi,mult succes.

  2. Este clar, o sa te puna aia de la Opel sa platesti dividende … sau ceva … de la Opel ti se trage, nu incape indoiala! Daca scriai de Audi sau altceva nu pupai nici macar jumate din vizualizari!

  3. Subiectele auto au intotdeauna succes.Eu zic ca ai scris altele si mai si cum ar fi ala cu duduia de la porsche care mi-a placut din cale afara.Sau cele cu amintirile din tinerete, eheei bune de tot.

  4. La ala cu tuica nu inveti lumea sa bea ! II inveti sa bea CORECT, ceea ce e o mare diferenta. Ca si cu beiutu asta, toata lumea crede ca se pricepe, da nu-i chiar asa. Eu am folosit filmu ala de multe ori ca tutorial ( ca in ziua de azi nu mai citeste nimeni, numa se uita la „video tutoriale” ), in scop educativ, si cred ca ai scapat pe multi de moarte sigura cu el.

  5. Articolul a avut asa multi vizitatori pentru ca parerea mea de cititor si telespectator fidel si de demult e ca s-a intors la radacini. S-a intors la subiectele si povestile abordate in clipurile tale de demult de la volan. Ala-i miezu! :))

  6. Pai cum sa nu ai vizualizări?ai un mod tare fain de a reda articolele,acum 3 minute am citit articolul cu orhideea,m-am prăpădit de râs :)),foarte tare,continua,ca ai numai de câștigat,bafta!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.