La ce se pricep fetele?

Eu ascult în timpul zilei 2 posturi de radio. Europa FM și Virgin Radio. Fostul radio 21. Pe radio 21 nu îi ascultam pentru că la un moment dat mi-au dat o țeapă. Și am o problemă din copilărie: sunt alergic la țepari. Acum că au devenit Virgin și mai ales pentru că-s acolo băieții ăia doi din cei trei care erau la zece lucruri (fraza e perfect logică) îi mai ascult dimineața. Când nu-s reclame la Europa FM. Adică aproximativ 75% din timpul de emisie. În rest ascult Europa Fm mai ales că-l știu pe Petreanu și ca îmi place că sunt profesioniști.

Orice  ascult dimineața,  aparatul de radio rămâne setat pe aceeași frecvență. Asta înseamnă că la ora 16.00 când mă îndrept spre domiciliul conjugal, din eter se revarsă sunete pe aceleași frecvențe. Pare ciudat, dar după amiaza nu mă mai interesează ce e la radio. Nu prea schimb postul. Cu mici excepții. De exemplu când vorbește Dragnea…

Astăzi, instalația rămăsese pe Virgin. Acum, după ce am scris propoziția asta mă întreb cum ar fi sunat dacă scriam Virgin cu ”v” mic. Destul de interesant…

Și vorbea o domnișoară. Foarte volubilă. Un pic obositor de volubilă, dar nu la nivelul de oboseală pe care mi-o transmite Dragnea. Și pe lângă că vorbea repede, mult și zgomotos, punea niște mesaje audio de la cetățeni. De pe whatsup sau ceva.

Și începe să vorbească o tipă:

-salut Kfefivela! ”kfefiv” că n-am reținut numele și ”ela” pentru că vorbim de o femeie și șansele ca numele ei să se termine în ”ela ” sunt mari.

-Am făcut astăzi niște cartofi la cuptor, dar s-au ars la exterior și în  interior erau cruzi…

Eu, care, ți-am mai sus am o minte de inginer am înțeles imediat despre ce-i vorba. Și strig:

-E cuptorul dat prea tare!

Strig, ca să mă fac auzit. Așa e natural. Dacă ai impresia că cineva nu te aude, strigi…

Vă reamintesc că eram în mașină. La semafor. Singur. Cu geamul lăsat, că mirosea a primăvară.

Kfefivela preia emisia. Așteptam să-mi confirme ipoteza. Adică să-i explice fetei care lăsase mesajul vocal cum își poate îmbunătăți stilul de gătit.

Și contrar tuturor așteptărilor, Kfefivela zice:

-Ei, nu te descuraja, ai avut ghinion! Și nu dispera că nici eu nu mă pricep la gătit. Dar compensăm noi pentru că ne pricepem mult mai bine la

se întrerupe transmisia. Stau cu ochii pe radio, nerăbdător să primesc ultimele cuvinte. Nimic.

Și, ca să fac și eu o glumă, strig, că așa faci când vorbești cu radioul din mașină:

-LA SEX ORAL! VĂ PRICEPEȚI LA SEX ORAL!

Vreau să precizez din start că nu aveam nici o intenție rea. Pur și simplu asta credeam, în acel moment că o să zică Kfefivela. Jur!

Zâmbesc satisfăcut și mă întorc, cu încetinitorul spre geamul deschis. Lângă care stătea o doamnă cu 2 fetițe drăguțele, îmbrăcate cu niște paltonașe albe, imaculate.

.

am plecat pe roșu de la semafor…

.

și vin cu un mesaj umanitar, pentru cei care ascultau Virgin radio astăzi pe la 16.00:

la ce se pricep mai bine fetele?

 

7 comentarii la „La ce se pricep fetele?”

    1. m-au combinat sa imi iau un echipament de inregistrare audio profesional ca sa facem o pastila la ei intr-o emisiune. amu, sincer sa fiu n-am prea avut incredere io ca o sa se intample ceva… dar o domnisoara de acolo mi-o trimis vreo 10 mailuri si m-o tot sunat pana, la un moment dat am cedat. nu mint era pe bani faini. mno. dupa ce mi-am cumparat scula seful dumneaei s-a razgandit. si am ramas cu agregatu. pe care l-am dat la 30% din pret. i-am urat femeii si sefului ei de hemoroizi si fisuri anale și mi-am vazut de drum. atat :))

      1. Te vei bucura sa afli ca si sefii si domnisorica sunt tot acolo, pe aceleasi posturi 🙂 Doar virginitatea e alta.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.