Recomandările care-ți irosesc un minut din viață! 1-3

        

 

Zic un minut. Ar putea fi și mai mult. Poate citești mai încet… Prezidențial așea…

Rezultă că , dacă nu vrei să îmbătrânești aici, apucă-te de citit!

Practic, ideea acestui articolaș mi-a venit pentru că primesc destul de multe mailuri/mesaje de la cetățeni care promovează chestii. Unele dintre ele sunt mișto.

Altele nu. Așa că m-am gândit să fac niște articole scurte în care să vă prezint ce și cum.

Nu-s pe bani. Adică: nu primesc bani pentru asta. O fac pentru că mi se par bune/faine/interesante/folositoare. La fel de bine s-ar putea să nu fie. Sau să ți se pară patetice/dăunătoare/ofensatoare/mincinoase. Doar problema ta.

Repet. Tot ce o să citești aici nu are nici o garanție!

Totodată, sunt sigur că se vor găsi oameni care au să găsească aceste informații folositoare.

Dacă mi-ai scris și ideea/afacerea/aplicația ta nu apar aici înseamnă că nu mi-a plăcut. Sau că am ceva personal cu tine. Sau nu am primit mailul. Sau că l-am primit dar nu l-am citit. Sau că în timp ce îl citeam mi-a sunat telefonul. Sau a fost dat afară Dragnea din PSD.

Adică o mulțime de motive care mă absolvă de orice fel de explicații. Pe care oricum nu o să le dau nimănui. Că nu am timp/nervi.

Bun.

  1. OWT-GARAGE niște băieți au făcut un site drăguț, care nu are un bmw pe prima pagină și unde speră ei să vândă niște mașini. Ca în secolul XXI, într-o țară europeană. Nu ca-n România. Știi că aici poți să cumperi o mașină cu km dați înapoi de la un dealer Skoda… Deci nu ca în țărișoara noastră. Ca în Germania. Cu o garanție de 10 zile, cu verificare făcută de mecanic și cu plinul făcut. Mno. Aici ai tot conceptul. Io zic că nu au nici o șansă. dar tot așa a zis lumea când frații wright au încercat  să zboare cu niște lemne legate cu sfoară și pânză. Să le urăm bun venit și să-i felicităm pentru curaj. Recomand!
  2. Magazinul de delicatese GOURMET Baia Mare – au o groază de chestii faine. Hamon, paste, sosuri, cafea, brânzeturi, băuturi și dulciuri. Au un magazin în Baia Mare, pe  Coșbuc. Pozele sunt făcute prin geam, că m-am dus să-mi iau paste si era închis. Era închis pentru că m-am dus sâmbătă la ora 17.00. Da știi… când îți place ceva foarte tare te duci până acolo, poate ai noroc și e deschis. Mno. Eu n-am avut noroc… :)) Scriu această recomandare pentru singurul motiv că patroana sau directoarea stabilimentului, nu știu că nu ne-am confesat, e o femeie extraordinară. Incredibil de amabilă, foarte bună cunoscătoare a produselor și atentă la ce-și doresc clienții. M-a fermecat pur și simplu. Era să uit. Să nu citiți articolele de pe facebook.  Eu după ce le citesc  mă simt ca și cum aș fi mușcat dintr-o gogoașă care a stat în nisip. mno… Au și site. Care se numește vinonline, dar vând și celelalte chestii bestiale!  Dar, să nu uităm.  Recomand! 
  3. Vladimir Marian de la Printre Oale punct ro. Un băiat foarte înalt. Singurul cetățean de pe planetă (pe care îl știu eu) care a venit din Cluuj ca să lucreze/trăiască în Baia Mare. Și singurul care a venit să stăm la povești într-o zi, doar pentru că i s-a părut că sunt un om fain. Bine… s-a convins el că nu-i așa între timp. dar nu asta îl califică pentru tura asta de recomandări. E un foarte bun bucătar. Jur am mâncat la el cel mai bun chili cu carne. Ever! Și e intern la prietenul nostru Adrian Hădean. Deci prea multe chestii care cumulate mă obligă să…  Recomand! 

 

 

4 comentarii la „Recomandările care-ți irosesc un minut din viață! 1-3”

  1. înseamnă că nu mi-a plăcut. […] Sau a fost dat afară Dragnea din PSD.

    Păi și nu răspunzi de bucurie sau de supărare? 😀

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.