Domnule Tolontan, să vă explic internetul

 

Am citit cu atenție articolul dumneavoastră, și doresc să vă spun mâhnit, dar cu respectul pe care vi-l datorez, că ați îmbătrânit și vă transformați, încet, în pensionarul ăla care e deranjat de copiii care râd în fața blocului.

Da. Știu că s-ar putea să vă simțiți jignit. Dar, vă rog să înțelegeți, că nu am nici o urmă de răutate în organism, în ceea ce vă privește. Dar, am considerat că cineva ar trebui să vă explice internetul. Pentru că se vede, clar, că sunteți un pic departe de fenomen…

 

Știu că sună paradoxal, dar, deși lumea s-a raliat în jurul haștagului  (dacă dați click cu mouse-ul pe cuvântul ”haștag” vi se va deschide o pagină nouă, unde găsiți explicații. După ce ați citit, vă rog, inchideți pagina nouă și veți regăsi această pagină)#spersăcrapi, asta nu înseamnă că noi, toți cei care am participat la viralizarea lui, ne dorim moartea violentă a domnului Viorel Ponta.

Dimpotrivă, și vă dau în scris asta, exact aici, negru (cu linkuri albastre) pe alb, noi ne dorim să trăiască cât mai mult.

În pușcărie.

 

 

 

 

 

7 comentarii la „Domnule Tolontan, să vă explic internetul”

 1. mno … e pe gri … dar anyway, sunt de acord … partikip, dar daca se poate am si eu o lista, ramane Ponta cap de lista nu e problema, dar mai putem adauga vreo cativa?

 2. Pingback: De citit în drum spre casă - 38 - Georgeisme

   1. Asteptam cu interes.Vlogurile gabenesti sau gabeniene mai nene (alta rima n-am gasit) erau superbe.

 3. E destul de interesant cum prostii isi doresc moartea celor care le-au bagat bani in buzunar.Nu insist,exista rapoarte pe aceasta tema facure de experti staini.
  Nu vad o asemenea apetenta incontra hotilor care ne-au furat banii din buzunar!
  Atunci,zic si io:sa moara-n chinuri urmatorii:basinescu,boc,videanu,berceanu,UDREA,cocos,frunzaverde,hoara,predoiu,adamescu,kovesi,etc.
  Si ei si toate neamurile lor,pana la a zecea spita!
  DIXIT!Blestem mare pe capul lor si-al celor platiti ca sa manance kakat!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.