preafericitul doctor docent honoris causa academician inginer

Astăzi, daniel, nu-i mai scriu starea, a primit din partea politehnicii București titlul de doctor Honoris Causa pentru și aici recunosc că am luat textul cu copy-paste că mi-a fost grețică să-l scriu, ”asigurarea continuității în credința strămoșească„.

Acuma, nu știu când credința strămoșească a suferit întreruperi accidentale, dar după cum reiese din textul inginerilor, clar că daniel s-a ocupat de problemă. Așa că am vrut să aflu mai multe despre dicontinumul credință-timp. Am copiat mai departe:

”Acordarea titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii POLITEHNICĂ din București reprezintă o recunoaștere simbolică a activității Preafericitului Părinte, activitate prin care a susținut permanent educația romănească  si care a adus o contribuție semnificativă în asumarea rolului Bisericii în instituțiile și unitățile de învăațământ

ok. ați înțeles. A susținut învățământul… Prin introducerea religiei în școli…

Ce mai urmează? Să-l facă doctor honoris causa, Facultatea de Medicină, pentru contribuția la dezvoltarea medicinei, pentru că este câte un popă în fiecare spital?

Sau Facultatea de construcții să-l facă doctor honoris causa pentru construirea celor 18.000 de biserici?

sau…

Aș mai avea 2-3 glumițe, din astea amărui, așea, dar parcă nu-mi vine să mai fac nici mișto…

Putem face o cerere, undeva să i se retragă acest titlu?

5 comentarii la „preafericitul doctor docent honoris causa academician inginer”

  1. nu mai bine stam sedem noi linistiti cum ne-ai sfatuit in 2 articole deja? poate ne agitam sa ii retraga titlul si il face presendintele academiei romane, doamne fer’

  2. Eu am citit articolul tot si comentariile cu sufletul la gura, speram sa fie un titlu acordat post mortem

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.