Nelămurirea zilei: ce-și doresc bărbații?

reddit4

Scurt, că-s la muncă. Și … scurt.

Pe reddit exista un blog scris de un cetățean și prietena lui. Știu că vă așteptați să fie ceva interesant aici. Well. este!

Femeia (nu știu dacă e corectă exprimarea) are 2 vagine… Are și un nume, treaba asta.  Nu femeia, chestia… Adică și femeia are nume! oh căcat!

Nu este o boală, este o condiție. Practic femeia s-a născut cu mai multe utere, toate funcționale 100%. Mno. știu ce-ți trece prin cap… dap. Și mie…

Cetățenii ăștia doi, din motive care mie îmi scapă,  descriu cum decurg chestiile la ei în pat. Poate din dorința asta stupidă a oamenilor să fie vedete…. În fine. Oamenii pun întrebări, care de care mai tâmpite, fac glumițe… Deh. internet…

Acum s-a reactivat discuția. E circuitul chestiilor în natură. Sau pe internet. Sau internetul se repetă. Sau ceva…

și bineînțeles că discuția a luat-o în altă direcție. Știu că și asta era de așteptat…

Acum se discută aprins ce e mai bine: să aibă femeia 2 vagine (vaginuri?) sau 4 țâțe?

așa că vin și eu cu o nelămurire:

de ce ți-ar trebui 2 vagine (vaginuri?) sau 4 țâțe în condițiile în care tu ai 1 penis și 2 mâini?

ce-mi scapă mie aici?

sau e fix ca la cetățenii care își cumpără mașini de 400 de cai într-o țară unde ai 100 de km de autostradă și mergi cu 50 la oră prin localitate?

editare târzie: discuții aici

 

11 comentarii la „Nelămurirea zilei: ce-și doresc bărbații?”

  1. Poate un vagin este mai strâmtuț, poate nu. Poate ajungi la el într-o poziție mai comodă, poate în celălalt nu… Poate faci, la sâni, combinări de 4 luate câte două.

  2. 2 savarine.
    Largesti una pana te saturi si apoi schimbi. Si tot asa, una se stramtoreaza si una se lateste si viceversa 😀 . De ce ai vrea sa aiba 4 tzatze? Si asa ne chinuim cu un singur sutien si 2 tzatze dapoi cu 2 sutiene si 4 tzatze? De una sugi, si 2 le iei in mana, una ramane singura si apoi va intra in depresie, nu e bine chestore.

  3. Una de final pentru astia supradotati (normal ca rabufneste invidia din mine), nu confundati Pi.da cu sarmalele, pi.da trebuie fu..ta nu umpluta … 🙂 🙂 🙂

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.