Arsenie Boca face minuni pe online!

tricou-arsenie-boca-431Io personal, dețin una bucată de magazin online. Adcadou.ro

Facem tricouri personalizate. Cu texte/grafică.  Incredibil de tari! Pe bune! (mă știți că-s un băiat modest)

Teoretic trebuia să facem mai multe chestii. Dar pentru că soarta ne fuse potrivnică de astă dată, am amânat (repet! amânat ) restul chestiilor.

Sunt și ateu convins. Plus că înjur mult cu/despre Iisus și Dumnezeu.

Mai mult decât atât (da, se poate mai mult) fac mișto cu fiecare ocazie de cetățenii care găsesc cruci, iisuși și arsenii în lemne, cartofi, pete de ulei, mucegai/igrasie pe pereți și pietre la rinichi. Asta ultima e un pic exagerată, că nu-mi ieșea propoziția cum trebe.

Acuma că scriu toate aceste chestii o să vă gândiți că există o  legatură strânsă între faptul că sunt ateu, înjur, îmi bat joc de cetățenii care primesc semne divine și faptul că nu am timp să-mi pun alte produse în magazin. E posibil.

Practic, Dumnezeu, după ce a salvat creștinii din țările arabe, copii care mor de foame  și femeile care sunt amenințate de fanatici religioși, Și-a găsit un pic de timp ca să mă pună și pe mine la punct!

Mno…

Să vedeți ce am pățit.

Acum o vreme am făcut un tricou. Fac des treaba asta. Le pun în categoria ”fierbinți”

Clar că la mișto. Adică tricoul e super calitate, și imprimeul la fel. Dar ideea e la mișto… mno… sper că înțelegeți… ceva…

Tricoul îl aveți în poză. Și zice cum că a apărut Arsenie Boca la călcat. Funny, huh? No. N-am vândut prea multe. Nici nu ne doream să facem un obicei din a lua în derâdere credințele cetățenilor (bine, mai facem mișto, nu ne-am lăsat)

După o vreme, pentru că nu își mai avea locul în categoria ”fierbinți” l-am scos de pe site.

Acum câteva zile cineva l-a comadat!

Da prieteni. De pe site-ul nostru, direct. Și l-a plătit în avans. Repet! Tricoul nu era pe site!!!! Nu exista! Lipsea cu desăvârșire! Nu-l aveam! Nu apărea!

Ne-am trezit cu comanda finalizată pe site!

No, dacă asta nu e o minune dumnezeiască (sau arseniască, că nu știu exact care e raportul aici) atunci care e?!

Am repus tricoul pe site și așteptăm acum pelerini!

Adică, ar trebui să vină, că e o minune. Nu?

la doar 39 de lei… :))  sau e prea ieftin?

9 comentarii la „Arsenie Boca face minuni pe online!”

  1. N-are BOR-ul copyright pe poza aia ? Asta ii de fapt marea minune ! Ca asa, poate avea omu cashe-uita comanda in browser sau ceva, habar n-am cum ii facut tehnic site-ul, dar sa lase BOR-ul alti barbosi sa vanda ceva de-al lor fara sa ia ei comision, numa asta ar trebui sa te faca sa-ti pui indoieli asupra ateismului. Doamne-ajuta la vanzare !

  2. Io zic să vă faceţi un oarece stoc. Că nici nu ştii cînd intră într-o zi pe site ăia de la Boca Juniors. Şi vă faceţi de ruşine că nu puteţi onora comanda.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.