11 comentarii la „Cel mai interesant lucru pe care l-am descoperit la mine”

  1. naaa serif, mie nu mi se pare chiar asa de interesant, toate analizele nu mi le-am facut niciodata, ce-i drept nici nu sunt la o varsta la care sa fiu grabit la asa ceva, dar niciodata nu stii…

  2. Revizie vs sănătate, mașina când e noua ii faci revizia la „ştoo”,ca așai mersul, după ce iasă din garanție ai reviziei la ea dar în fiecare luna cade ceva,când ești tânăr la ce să-ți faci analize ?, la urină sa vezi cat alcool se găsește în ea,după care vine vremea de-ți faci „revizii” lunar, dr le citește și zice „bărbate analizele ok,de atlet pot sa zic”,la care tu îl întrebi ,”pă dr de ce cacat ma doare într-o parte dacă zici ca e bune analilzurili ?” La care el „ei și tu acuma !”
    Asa ca ai răbdare ca vine vremea când o sa ai timp și de analize.

  3. Eu chiar ma întrebam dacă nu ai pățit ceva :))), ca de ceva vreme nu ai mai scris pe blog! Zic sa te duci să ți le faci, să stam și noi cititorii liniștiți.

  4. Nu esti singurul care nu si-a facut analizele si nu a avut timp sa se gandeasca la sanatatea proprie. :)) Cred ca toti avem astfel de momente, pana apar problemele de sanatate ce nu sufera amanare. Si atunci, fuga la medic!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.