Nicky Scorpionul vs Nicolae Paun

Nicolae Păun, deputatul sau senatorul (same sheet) din partidul rromilor după ce a aflat că e anchetat de DNA:

” Dupa ce ies din puscarie, bag cuțîtu-n procurori si ma piș pe ei!”

Ieri, etnicul a declarat că-i pare rău și că își cere scuze, dar nu știa că are telefonul ascultat.

Well…

Dacă ar fi știut că are telefonul ascultat ar fi spus:

” Procurorii ăștia, mânca-i-ar norocul și fericirea de caralii și îmbogăți-s-ar familia lor, mă anchetează pe mine care sunt nevinovat, pupa-le-aș lor tălpile de intelectuali care a făcut 15 ani de școală ca să lucrează pe salariu mic la buget, ave-o-ar noroc în dragoste și la copii! Cum face ei dreptate la popor și are grijă să nu fure bandiții pe rumâni. Că nici nu mă pot pișa de atâta fericire câtă am în organism de când am aflat că mă anchetează frumoșii și dăștepții ăștia de la DNA!   Doamne ajuta”

atât.

ah. era să uit.

a mai zis (și asta e pe bune, și io am crezut că e glumă de pe TNR) că își dorește să dovedească că e nevinovat ca să nu afecteze imaginea etniei rromilor.

.

practic în cetățeanul acesta există  un Hulk care erupe din când în când. Bănuiesc că-i negru, nu verde. Și că îl cheamă Nicky Scorpionul… Exact ca pe srl-ul care i-a adus a doua cercetare…

 

 

5 comentarii la „Nicky Scorpionul vs Nicolae Paun”

  1. Acuma voi la ce v-a-ți fi așteptat de la un „țâgan” ,sa facă Rumânia mare ? ,țiganul a făcut neste chestii tipic țigănești,oricum dacă îl trimite pe puscatorie o sa zică că-i discriminat ca nu poate și el sa scrie câteva volume cum au scris predecesorii lui.

    1. Primele, in caz ca o sa fie mai multe, o sa fie: ” Cum am scos primul meleon din fer vechi” – autobiografie, si a doua „Cum sa iti pornesti propria afacere de succes cu ceaune si cazane” – academica

    2. Cum sa nu poata scrie carti de alea stiintifice, mancat-as! Pai cine a descoperit transformarea corentului electric in distilat, Einstein sau taganii nostri ? Cine a transformat toata reteaua de cabluri de cupru in alambicuri, mo? Pai cine transforma materealu’ de prin portofelele rumanilor prin tramvaie, in antimaterie de dispare cu totu’ ? Si daca asta nu-i stiinta apoi ce e?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.