Dragi influenceri din tehnologie…

Vă rog din suflet, nu mai emiteți judecăți din astea, definitive, gen:

”iPhone e terminat”, ”iPhone e istorie” , ”iPhone a fost ridiculizat!” , ”iPhone a murit!” la fiecare lansare de telefon mobil, altul decât iPhone.

Nu faceți nici un bine brandului pe care (cred că) îl promovați. Și nici vouă, ca influenceri. Pentru că, dacă mă uit în urmă ați mai avut discursul ăsta în ultimii 5 ani. Și, precum se poate observa, nu ați avut dreptate.

observații:

  1. am samsung acum și sunt mulțumit de el.
  2. am avut iPhone și am fost mulțumit de el.
  3. dacă ești de părere că cei care cumpără iPhone sunt proști/turmă/trepanați te rog să nu lași comentarii aici. E luni și sunt un pic obosit, că am avut un weekend lung. (vă povestesc mai spre seară). Mi-e lene să vă blochez astăzi.
  4. imi permit să scriu articole din astea pentru  că am auzit că am ajuns în ceva top de influenceri. Glumesc. chiar glumesc. Nu cred că îmi merit locul acolo… eu fac chestia asta mai mult din joacă… sau din plăcere…
  5. am scris articolul ăsta în  viteză, că-s la muncă și am un șef foarte exigent…
  6. ca să fiu rău până în capăt, vreau să vă reamintesc despre textele ”noul iPhone e un căcat, care nu o să se vândă!” well…

7 comentarii la „Dragi influenceri din tehnologie…”

  1. iPhone a fost și este un brand care este urmărit și cumpărat de foarte multă lume. Normal că printre cei care cumpără există o mulțime care este dobitoacă. Asta nu înseamnă că cei care își cumpără Samsung sunt direct ingineri. NOOO… Doar că la Samsung sunt multe modele apărute de-a lungul anului, ceea ce mai atenuează din a vedea dobitocii care au Samsung.

    Eu am HTC și sunt super mulțumit cu el. Nu cred că cei care au HTC sunt proști sau inteligenți, sunt doar niște deținători de telefon :)).

    Mi-am încheiat pledoaria. Sper doar să apară un telefon cu ceva wow zilele astea, poate îmi schimb și eu telefonul mai târziu, anul ăsta.

  2. Si eu am samsung acum si sunt foarte multumita de el.
    Nu am nimic impotriva iPhone, e mai nasol la ele doar ca nu poti transfera nimic.
    Am avut si iPhone, dar dupa experientele astea doua cred ca ma axez mai mult pe samsung de acum.

  3. Nu cred ca se va incheia prea curand hatareala asta intre fanii iOS si fanii Android. Din punctul meu de vedere alegerea e mai mult una care tine de gust personal, nu neaparat de functionalitate sau pret.

    Sa vezi insa acum discutiile legate de anuntul de la MWC Barcelona prin care Facebook si Samsung au facut un parteneriat pe partea de VR. Cert e ca nici Apple nici Samsung nu vor disparea prea curand de pe piata. Nu sunt „too big to fail”, dar nici nu sunt usor de daramat.

      1. well serif, eu chiar si azi folosesc un nokia..care atunci cand isi va da duhul obstesc, va ajunge in raiul nokielor. dupa voi cumpara un microsoft. pentru ca astea imi plac. roger and out.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.