Gandurile pe care nu le-am pus pe facebook – 11.

1. Mă uitam astăzi la un reportaj cu niște pompieri din Las Vegas. Au ăia nene niște scule și niște utilaje ca-n Star Wars… Pompierii noștrii cred că au erecții la documentarele astea…

2. Disney primește drepturi de autor pentru filmele alea porno cu Albă ca Zăpada?

3. O tot laudă unii cetățeni pe Mădălina Ghenea, care joacă magistral în nuș ce film. Vă contrazic.  Mădălina nu joacă. Ea defilează. În majoritatea timpului în curul gol. are 4 replici în 3 filme. Și în toate e curvă (joacă rolul unei curve!!!)  și fură banii cuiva. Dar jocul actoricesc e de nepovestit…

4. Cumva, în România există cel mai mare laser din lume. Mă gândesc că l-au făcut la noi pentru că poate exploda. Sau e toxic.

5. Hilary Clinton dacă este aleasă președinta Statelor Unite ar trebui să și-o pună cu unu în biroul oval, așa din razbunare… Singura mea dilemă e unde o să-i bage lu ăla trabucul… Oh… wait…

6. Cea mai proastă reclamă din galaxie e asta.  Io aveam o părere mai bună despre fata asta. Da m-am înșelat.

7. Am înțeles că virusul ăla, Zica, împiedică dezvoltarea normală a creierului. Io cred că în România e prezent și face victime de mai bine de  30 de ani.

8. Musulmanii ăștia care au început să prindă și ei o femeie de o bucă de ceva, mai au chef să se arunce-n aer?

9. Ar trebui să se dea o lege care să oblige site-urile de poker să schimbe cărțile la fiecare tură.

10. Anunț: Vrei să începi o afacere de succes în online? Cumpără acest DVD!

11. Băiatul ăla de la Carlas Dreams e tot timpul machiat să nu-l recunoaștem. Dacă-i Florin Salam? Sau Daminescu?

12. Faină campania aia cu hainele pe copaci ca să nu sufere de frig oamenii străzii. Mă gândesc să încep și eu una aici în Maramureș. Numa că eu o să le dau în loc de haine, câte un ștompel de horinkă. Cred că o să aibă succes.

13. Ați observat că la abonamentul de mobil cetățenii de la Orange nu pot  să-ți spună niciodată cu exactitate cât internet ai consumat?  Da la cartelă te opresc fix în secunda în care ai terminat datele. Să fie o conspirație?

14. Ajut un prieten să-și administreze o pagină de facebook. Un restaurant/brutărie. 28 de persoane au raportat că nu e restaurant ci brutărie. Și au cerut modificarea categoriei. Voi vă dați seama cât timp liber au unii cetățeni?

3 comentarii la „Gandurile pe care nu le-am pus pe facebook – 11.”

  1. 8. Ar trebui să se facă o campanie de trimitere a femeilor la teroriști, că nu le-ar mai trebui dupaia 70 de virgine în viața de apoi :)). De preferat niște moldovence, să îi rupă… Așa am auzit :-„

  2. Pai ce faceti mare serif nu ne mai distrati?……..acuma ca sunteti si mare influencer bloghist.Dati-o incolo de treaba poporul va solicita.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.