Iti dau cadou niste casti bestiale – Meze 11 clasic wood

product-detail-11-classics-accessoriesL.E. castigătorul o sa fie anuntat luni. ms.

Castile sunt acestea. Sună bestial, arată de mori.

Le-am primit de la prietenii noștri de la Meze, dar, din păcate, eu nu prestez cu căști din acestea care se înșurubează în urechi.

Dată fiind vârsta înaintată prefer căștile mari, grele, cu bas profund. Și care nu-mi intră prin diverse orificii în organism. Deci, gestul a fost superb, dar eu nu le folosesc și pentru că vreau să le mulțumesc în vreun fel meseriașilor de la Meze, fac un concurs fulger! Să aveți voi noroc la ele!

Știu că sună nașpa. Dar vă rog să dați un like paginii lor de facebook.

dati un click pe textul ăsta albastru ca să ajungeți acolo 🙂

Și lăsați aici un mesaj cu numele vostru real. Ca să pot să vă trag la sorți. Like-ul e ca să câștige ceva și oamenii care au băgat niște bani în aventura asta. Sper că nu sunt discuții…

Sau mai simplu aș putea să vă rog să scrieți o compunere de minim 400 de cuvinte, despre ce înseamnă căștile Meze pentru tine…

alegeți voi 🙂

like la pagina lor, un comentariu cu numele tău aici. mai e ceva?

no. și asta până vineri. că sâmbătă extragem. ceva câștigător. Plătesc eu livrarea.

Servus Dragilor!

P.S. dacă numele ales nu apare pe pagina lor, la momentul extragerii, mai încerc o dată 🙂

130 de comentarii la „Iti dau cadou niste casti bestiale – Meze 11 clasic wood”

 1. Mă numesc Dinu Rareș. Lumea imi spune Dinu sau Rareș, depinde cum ma comport cu ei. Învățătoarea îmi spunea Costin. Cert e că era mai de modă veche. Nimeni nu-mi spunea așa.
  Am văzut că dai căști gratis, zic să încerc și eu, chiar dacă n-am câștigat niciodată un concurs de pomană. Toate au un început, dar ăsta încă nu. Totuși am nevoie de ceva căști dinastea de se pun în cavitățiile urechii pentru că veșnicele căsti pe cap îmi strică freza, iar domnișoarelor nu le place un barbat fară o coafură irezistibilă (plus că m-am uitat la ei pe site. Toți bărbații din poze aveau freza făcută calumea. Coincidență? Eu nu cred. E ceva conspiratie la mijloc).
  Căștiile Meze arată foarte bine. Cert e că dacă aș avea bani de dat pe căști, mi-aș lua Meze. Deocamdată vreau să-mi schimb stilul și căștiile m-ar complimenta frumos. Par genul ăla de căști care sigur ar întoarce doua-trei priviri și ar face vreo pițipoancă geloasă că ea nu are. Nasol că nu au pe roz și pentru acea categorie de persoane.
  Observ lemnul acela frumos. Parcă și zice: „Gaben. Dă-i-le lui Rareș, sigur o să-i placă”. Ceea ce m-a fascinat de la început la aceste căști este forma lor minimalistă, clasică și cât de mult au început să-mi placă. Mă bucură și mai mult să aflu că o parte din echipă este formată din români. Nu știu dacă ideea a luat naștere în România sau nu, dar lucrul acesta mă bucură enorm. Se dezvoltă piața aceasta în România. Cum „Cetățeanul român nu este niciodată mulțumit.” – citat dintr-un polițist pe care l-am întâlnit când încercam să scot o bancă din pământ. Am scăpat doar cu vorba aceea, dar n-am uitat-o de atunci. (Desigur, după acea experiență nu m-am mai apucat sa mișc vreo bancă. Bună poliția asta.) – cred că au pus mult accent pe calitate și perfecțiune. Să ai căștile făcute în așa manieră încât să iasă în evidență și în același timp să nu fie ceva extravagant denotă un designer foarte bun și o meticulozitate extremă în construcție. În final, un obiect cu aspect plăcut, folosință atât tehnică cât și estetică. Promit că dacă le câștig, fac un review amănunțit.
  Până atunci vă doresc o zi plăcută, plină de împliniri și fericire. În aceași manieră, vă mulțumesc că ați citit aceste 404 cuvinte și v-ați dedicat aproximativ 2-3 minute să citiți această compunere.

 2. Maifrend, linkul tău către pagina lor de fb duce în bu. In rest, toate bune, an nou sănătos și fericit! Adrian GOLDIȘ

 3. Rares m-a convins ca le merita, astept cu interes rezultatul extragerii. Deoarece si eu fac parte din generatia care prefera castile acelea mari nu le doresc, doar mi-am spus parerea.

 4. Rosu Alexandru
  Nu mi-au placut niciodata compunerile si, asemeni tie, nici mie nu mi-e drag sa-mi intre chestii in diverse orificii, dar castile astea sunt chiar misto.
  S-ai o zi faina!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.