Teniile online-ului românesc…

Screenshot 2016-01-31 18.14.07Știu că o să vi se pară ciudat, dar mie mi-e milă  de cetățenii ăștia care trimit spam.

Bine, nu de frelancerii cu scrisorile  nigeriene sau de cei cu ”vezi că-ți închid paypal-ul, ia, de bagă parola aici”.

Nu…

Mă refer la cetățenii care fac spam de luni până vineri, 8 ore pe zi. 5 zile pe săptămână. 11 luni pe an.

”Specialiștii social-media” care n-au reușit în viață și se chinuie, zilnic, exact ca o tenie,  la muncă. Da, poate vi se pare deplasată comparația. Da pentru mine, personal, doar ideea de a merge zilnic la un loc de muncă unde trebuie să minți, să înșeli, să lingușești niște cetățeni doar ca să-i convingi să dea niște clickuri, ca să poți să duci și tu o pâine acasă, mi se pare similară cu experiența de a trăi în curul unui animal.

Nu cred că o să  aflăm vreodată, dar exact asta ar trebui să simtă virmele ăla, care stă în căcat până-n gât, doar pentru că e cald și are ce mânca…

Deși, tenia are circumstanțe atenuante. Ea nu are unde se duce…

La sentimente.ro, de exemplu teniile trimit acum mailuri, la care dezabonarea se face numai după ce completezi un capcha. Se tem, ele, teniile, că oamenii se vor dezabona de la a 50-a adresă de mail de pe care trimit spam.

Ce e și mai interesant, e faptul că primesc aceste emailuri, pentru că ”am acceptat termenii și condițiile” de pe site-ul lor… pe care nu l-am accesat niciodată… Dar niciodată. Și ca să vă conving, am să vă mărturisesc că decât să intru pe mizeria aia de site, mai bine ies la bere cu Tudor Țiboc și cu Ghiță Breban de la quickmobile… Și asta pentru mine ar fi cel mai grețos moment cu putință pe care mi-l pot imagina…

da, știu, n-am sentimente…

 

 

6 comentarii la „Teniile online-ului românesc…”

  1. „…să minți, să înșeli, să lingușești niște cetățeni doar ca să-i convingi să dea niște clickuri, ca să poți să duci și tu o pâine acasă, mi se pare similară cu experiența de a trăi în curul unui animal.” Genial you made my day, si eu am primit spam de la „siteul” acesta.

    1. dace ? are doua perechi de ceva? plus ca-s un tip glumet si petrecaret. multi cetateni mi-au spus ca a fost o placere sa serveasca o bere in compania mea. ideea e ca nu as vrea eu. chiar, daca (ipotetic vorbind) el ar vrea. intelegi? eu nu vreau, nu conteaza ce vrea el… :))si faptul ca are o companie de 50 de milioane nu are importanta in discutia de fata. ce are importanta e faptul ca mie, care am o companie de 3 lei mi-a dat o teapa. mare, de era sa inchid firma. asta ca sa intelegi de ce mi-e putin gretica de personajele de mai sus…

  2. Mare dreptate aveti cu sentimente.ro!
    Am vazut ca in toamna si mai ales iarna asta si au facut mare reclama pe tvr.

    eu le am accesat site ul si am incercat chiar sa il folosesc! E mort. In afara de cateva babe nu e nimeni acolo. Sau nu era cand l am folosit eu azi primavara.
    Platisem vreo 30 lei parca . nu mai retin exact. Dar faza la sentimente.ro e ca ei iti vor lua banii si dupa ce expira perioada pt care ai platit. Deci automat iti vor hali de pe card alti 30 lei sau cat costa abonamentul pe care l ai facut initial. Ei zic ca trebuia sa stii ca daca e abonament , automat te vor reabona ei daca expira perioada…

    Si mi au luat asa o data. Mi a venit email de la sentimente. ro ca mi au luat respectiva suma din cont. Nu am bagat de seama , scarbit fiind ca am dat banii pe ceva ce nu merita nici pe gratis.
    Si trece inca o data perioada de abonare. Si imi mai ia o data banii automat de pe card. Si primesc email, si il citesc. Si realizez ca am uitat sa fiu cu ochii n patru ca traiesc in Romania! Dar la asta oricat de vigilent as fi fost nu ma asteptam sa aiba acces ei la cardul meu fara sa le pun eu datele de pe card de fiecare data. Nenorocitii memorizasera datele prima oara, ca sa poata sa ma fure datile urmatoare.
    Si le am dat email infuriat! Lor dar si la protectia consumatorului!
    Si mi a raspuns destul de repede la email site ul printr o domnita , nu ii mai retin numele , dar foarte politicoasa! Nevoie mare. I am spus ca imi vreau banii inapoi pe cele 2 perioade cand mi au luat ei automat de pe card banii. A fost de acord sa mi i bage si intr un final i a bagat! Dar am avut impresia ca nu ar fi facut asta daca nu as fi scris si protectiei consumatorului!
    Si m am gandit la oamenii , tineri sau mai in varsta , care se inteapa in site ul asta si nici macar nu stiu ca li se ia bani automat de pe card, daca nu isi urmaresc zilnic email ul!

    Cum e posibil asa ceva? Ma tot intreb!
    Si totusi e posibil.

    ps, la final am dat o pe un ton bun cu domnita dupa ce am vazut ca mi au bagat banii, dar am facut asta doar pt ca a avut rabdare sa imi explice si sa ma convinga ca imi va da bani. Deci a vorbit frumos cu mine! Ca altfel nu primea o vorba buna de la mine. Oricum, si asa, realizez bine ca a vorbit frumos cu mine doar pt ca era in interesul ei sa o faca, nu pt ca ii e drag sa respecte oamenii care se inteapa in site ul lor! Sentimente.ro….. Apropo, tu cu cine iti petreci sarbatorile de iarna_? …. ( reclama lor din decembrie, de m au innebunit la tvr2)
    Ce sa i faci , daca inca ma mai tot uit la tvr sperand ca vad ceva de bun gust… si calitate… Cat timp Securistii vor stapani tara , si cred ca o vor mai stapani mult timp, sper sa gresesc, nu vom putea avea TVR ul acela la care sa merite si sa iti faca bucurie sa te uiti!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.