Nelamurirea zilei – femeia batuta in direct

Guță bate o femeie în direct. La ”un show păcătos”

Cetățenii se indignează și se manifestă pe facebook.

Nu îi bagă nimeni în seamă.

Povestea apare în ziarele din Germania și Anglia.

Cetățenii se indignează și se manifestă pe facebook.

CNA-ul ia măsuri și amendează Antena cu 50.000 de lei.

Avocatul Antenei contratacă cu argumentul că femeile erau bătute și în Biblie, deci nu e nici o problemă. Plus că e după ora 23.00. Ca și în filmele cu Van Damme.

Cetățenii se indignează și se manifestă pe facebook.

Aflăm că doamna care a luat bătaie în studio semnase un contract. Care presupunea că s-ar putea să fie puțin mototolită în timpul emisiunii.

Deci: show-ul era regizat și femeia știa că s-ar putea să ia bătaie. Plus că a primit bani pentru asta. Adică era pur și simplu un rol.

Cetățenii se indignează și se manifestă pe facebook.

Nelămurirea mea: de ce ne-ar păsa, acum că avem toate datele, că doamna a luat, două-trei perechi de palme?

5 comentarii la „Nelamurirea zilei – femeia batuta in direct”

  1. pt ca se incurajează un comportament imoral şi ilegal (violenţa conjugală) intr-o ţară în care o femeie e abţiguită la fiecare 30 sec….şi nu ca ar empatiza, vezi-doamne, cu panarama aia manelistă de ultimă speţă

  2. Retarzii care urmaresc „emisiunile” de genul respectiv, oricum considera normal comportamentul respectiv… Parerea mea e ca trebuie ignorati, cu totii.

  3. pt ca suntem pareristi. Trebuie sa avem o parere despre orice cacat. Obama s-a scaripnat in nas cu aratatorul de la mana stanga? Trebuie sa avem o parere despre asta. Musai de discutat intr-o emisiune cu manelisti si panarame.

  4. pentru ca unii dintre noi avem copii … copii care vor trebui (sau nu) sa traiasca in aceeasi societate cu toate gunoaile astea … care gunoaie pe zi ce trece devin tot mai multe si mai arogante …

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.