Nelamurirea zilei: Cum face Mihaela Omleta in curul gol

Mihaela-Radulescu-si-omleta-magicaNu mă pricep la multe chestii. Dar mă pricep la omletă. E fix cum spuneau cercetătorii britanici:

Dacă faci o chestie mii de ore, devii expert.

Ori eu am mancat omletă timp de vreo 40 de ani ani în fiecare dimineața.

Din această perioadă vreo 14 ani (fecioria!!) am fost la butoane. Și mânere de tigăi,cum ar veni. Adică implicat direct în procesul de producție!

Deci clar sunt expert!

Am 14 ani de făcut omletă. Cu centura neagră! Și niciodată, dar niciodată n-am reușit să fac omletă în curul gol. Și vă rog să mă credeți că am încercat! De mii de ori.

Și eu și prietenii mei! 

Așa că am și eu o nelămurire: Mihaela Rădulescu cum face oua prajite in curul gol?

.

.

Poza e de aici, dar am impresia ca si ei au stit-o de pe pagina personala a divei…

10 comentarii la „Nelamurirea zilei: Cum face Mihaela Omleta in curul gol”

      1. Eu fac oua de 5 ani de zile doar pe tigaie de teflon/ceramica. Niciun strop de ulei.
        Preincalzesti tigaia, spargi oul, il pui in tigaie, pui capacul, astepti 1-2 minute pana vezi ca e bine facut si gata. Nu se lipeste de fund, 0 ulei.
        http://tinypic.com/m/j6h1r9/4

  1. Nu ca m-ar atrage posteriorul dansei, insa observ o mare asemanare a unicului element de garderoba, cu poza din August cand statea masa/capra proptita intr-un gard. Aceasta ma duce cu gandul la doua posibilitati:

    a) Felix, austriacul, e atat de zgarcit, incat nu-i da asteia bani pentru o pereche noua de chiloti. Ceea ce ar fi destul de plauzibil prin faptul ca MIhaela nu mai posteaza poze cu brunch-uri pe la restaurante din Monaco, ci este infatisata, conform datinelor, ca „o femeie la cratita”

    b) il ajuta pe Botezatu, printr-o fina campanie de marketing , sa-si lanseze noua colectie de chiloti pentru gospodine. Probabil mesajul campaniei este: buni pentru bucatarie si outdoor

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.