Neadaptatii de la Ikea

De cand a venit Ikea in Romania mi-am schimbat radical parea despre ei.

In primul rand nu vor sa faca un magazin la Cluj…

Si in al doilea rand, chiar astazi m-am convins ca nu inteleg valorile care guverneaza viata neamului  asta romanesc! Nu au nimic de citit la buda! Nu tu un pliant, o brosura, o fisa tehnica..  Nimic! Ce fac? Stau pe telefon?

Ca asta fac si acasa…

Rusine!

6 comentarii la „Neadaptatii de la Ikea”

 1. O altă idee ar fi să iei cu tine la budă schemă de montare a patului/biroului/dulapului pe care l-ai cumpărat. Cu siguranță te va ține ocupat, cumparatorule.

 2. De parca in oradea si avem… nici nu cred ca o sa avem din cauza ungurilor.
  Acolo la buda sunt de acord… dar decat sa te caci unde au pus curul 15 tzigani cu hemoroizi la cur mai bine te caci din timp acasa, sau in cucuruz, sau tii in tine.

 3. Eu nu inteleg ce astepti tu pe veceul ala de iti trebuie maculatura de citit de parca ai astepta de la ora 3 cursa de 5 in autogara. Intri te caci ca o printesa si iesi, ce astepti, sa fii surprins de ceva anume dupa ce ai lasat caramida sau deobicei intri preventiv „stiid ca intre 11:45 si 12:05 iti vine” si astepti pana iti vine sorocul??? Sau e tubul atat de subtire incat procesul e cam anevoios. Am auzit si la altii ca stau cate 1 ora, nu pot….. nu pot sa inteleg treaba asta, la mine dureaza 10 min MAXIM sa intru si sa ies, ce face lumea in baie atata timp??? Sa zicem ca te intalnesti si cu manuelea, stii tu femeia cu 5 lindice, dar in cazul asta de ce iti mai trebuie maculatura? si mai presus de asta de ce ti-ai da intalnire cu manuele in IKEA sau in oricare alta locatie publica?

 4. E cea mai nationalistă și împuțită firmă cu răspândire globală !!!
  La toate produsele au nume suedeze : Jfakg, Swaqung, Klangert; Nguten, etc.
  Mi se par de căcat !

  1. pai postul era despre toalete… :)) serif, denumirile nu sunt ca or fi ei nationalisti… e un pic de marketing acolo… adica un pic mai mult… 🙂

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.