Criza de designeri grafici…

Romania-handball-presentation-2-e1434630796918-765x432România e o țară bananieră din estul Europei. Preponderent agrară, în acest loc uitat de lume nu există internet, calculatoare și nici intelectuali. Designerii lipsesc cu desăvârșire… Din acestă cauză, federația română de handbal a fost nevoită să contacteze un designer spaniol, Nerea Palacios, ca să schimbe aspectul tricourilor de joc.

Isprava, cu girul Leo Burnett România, a născut niște tricouri speciale, care au ca și model lupul dacic. Așa cum am învățat la școală, în comunism, acesta e un  cap de lup cu corp de șarpe. Combinație care e  simbolul handbalului românesc. meh…

Lorand Balint, directorul de marketing al FRH (exact ca în bancul ăla cu ”cum te cheamă pui de dac…”) declară, cred eu, sub influiența unor substanțe ilegale și foarte puternice…:

”Am luat solzii de la coada de șarpe si am gândit o armură aparentă care să protejeze jucătorii, să transmită totodată senzația de forță și să fie, alături de tricolor, un simbol al României pe echipament”

Practic tricourile au o textura de parcă sunt salopetele comuniste de la Avicola iar pe cel albastru se zărește un lup care a fost bolnav când a fost mic, a răcit la șale și pentru că a fost imobilizat la pat a fost violat în repetate rânduri de un pădurar voiolent.

nu, nu vreau să spun că cineva a luat șpagă. nu… vreau să spun că avem una dintre cele mai valoroase comunități de designeri grafici din Europa! Dar care au marele defect că nu dau șpagă. Ba știu câțiva care ar fi muncit gratis la proiectul acesta! meh…

poza e de aici…

p.s. apropos de tricouri: am băgat o reducere la toate tricourile de BAC… indiferent daca ai/n-ai luat Bacul…

5 comentarii la „Criza de designeri grafici…”

  1. Astia nu sunt sanatosi! Ce-i cu patratelele alea? Mai bine le desenau si ca sa arate ca niste solzi pe bune. 🙁 dar poate ca nu pot desena pe echipamentele echipelor nationale. mi se pare ca echipamentele nationalelor noastre sunt facute cu 10 minute inainte de ora de predare a lucrarii. Nu au nimic special. Sunt asa seci… Poate ca numai mie mi se intampla. Bine ca sunt fetele frumoase si o sa faca si echipamentul sa arate bine.

  2. Iti zic eu , padurarul e de vina , de acolo a plecat toata povestea :))))
    Apropo ai tricouri funny , trebuie sa fac un cadou cuiva 😀

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.