Daca as fi furat un telefon…

11539266_942779825742655_7141114782143322352_oO domnișoară rămâne fără telefon. Dintr-o dată.  Pentru că sunteți rasiști, ați bănuit corect, acțiunea a fost executată de un țigan. Minor. Nu săriți de fund în sus, avem dovada clară, nu aducem acuze nefondate unui tânăr inocent. Țiganul, ca orice țigan care fură un telefon, face repede o serie de selfie cu el, mă-sa, sor-sa, fra-su, vecina de la 2 și cu scara blocului. Pozele se încarcă automat pe contul de Dropbox al fetei.

Domnișoara scrie un articol decent, îl completează cu pozele de rigoare solicitând ajutorul comunității. Apar niște cetățeni care îi dau sfaturi, alții care o încurajează, unii care o descurajează, niște cetățeni care înjură și niște cretini care îi înjură pe cei care înjurau. Postul este raportat pentru rasism (cred) și este închis de facebook.

Concluzia general acceptată e că poliția poate face puține chestii în situația de față, chiar dacă îl prinde pe cetățean pentru că e minor.

Acum eu am două întrebări:

1. Doamna din poză, presupunând că e mama minorului nu poate fi trasă la răspundere pentru tăinuire? Pentru că tu ca mamă trebuie să simți că ceva nu e în regulă când fii-tu care are 42 de lei alocație, pe care îi bea ăl bătrân, vine acasă cu un telefon de 1500 de lei…

2. Dacă voi ați fi făcut o chestie de genul ăsta, câte zile v-ar fi bătut mama voastră?

.

p.s. telefonul e la politie. a fost recuperat… sper să nu primească fata și o serie de selfie cu polițiști… 

răspuns la întrebarea nr 2. pe mine m-ar fi bătut vreo 10 zile… încontinuu… 

4 comentarii la „Daca as fi furat un telefon…”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.