Iohannis nu-ti da, nu-ti baga-n traista!

Mă încântă valul de simpatie care îl înconjoară pe (viitorul) președinte. Mă bucură de-a dreptul! Așa cum mă bucură aprecierile pentru cele mai neașteptate gesturi. Pentru că l-a certat pe ăla că a claxonat în parcare sau pentru că a dat autografe până i s-au terminat pixurile. Și oamenii.

Sunt fericit să văd cum milioane de oameni speră că Iohannis ne va aduce o viață mai bună. O să avem bani, asfalt și spitale. Nu mai suntem generația care trebuia să se sacrifice, gata s-a terminat! Din decembrie, armata de investitori se va năpusti în țărișoară și va pune capăt mizeriei și suferințelor! Mai avem de așteptat o lună! 30 de zile! O să fie și la noi ca-n Germania. Unde nu scuipă nimeni pe drum semințe, nu parchează aiurea și nici nu fură nimeni banul public…

Cu riscul să vă supăr, Iohannis nu o să vă aducă nimic din toate astea. Poate doar impresia că putem ajunge acolo. Atât. În rest, toate schimbările pe care le visezi sunt posibile datorită ție. Sau mie. Sau lui… Cred că înțelegi asta… Nici Angela Merkel nu a ridicat Germania acolo unde e… Hans și Fritz au făcut asta, Angela a avut grijă ca banul public să nu se risipească. În rest oamenii de rând au muncit ca să ajungă unde sunt astăzi. Simplu.

Așa că, eu zic să ne punem pe muncă și să sperăm că Iohannis o să aibă grijă ca banii noștri să nu fie furați ca până acum.

Asta e România  lucrului bine făcut. Vrei mai bine, du-te la muncă și muncește mai mult!

 

Altfel o să  rămânem tot cu ”trăitul bine” care ne omoară de 10 ani…

 

 

 

 

7 comentarii la „Iohannis nu-ti da, nu-ti baga-n traista!”

  1. Absout nu vor veni nici nemtii nici alti nici guvernantii nici iohanis sa ne faca noua curat in curte, sa ne certe cand face o prostie, NOI SI DOAR NOI nutem face ceva.
    Stima

  2. Gaben…nu uita…sa traiesti bine! Cand o vei duce rau(sper sa nu se intample) te adopt si te aduc aici la Chicago sa imi povestesti toate nebuniile pe care le faceai in tineretze. Si eu luam parte la trasnai in vremea fecioriei dar nu am darul tau de-a transpune in pagina acele clipe minunate. 🙂 Astazi ai fost serios…mult prea serios dar mi-a placut articolul tau!

  3. de aceeasi parere …eu sunt plecat de 11 ani si stiu ca nu trebuie sa te astepti de la nimeni sa-ti puna in traista …conteaza in schimb f mult sa ai un mediu in care sa nu-ti intre altii in traista …vrei trai mai bun atunci du-te la munca ..
    Inainte de vot unde stateam si eu la coada ma sunat un prieten din alt oras si-mi zicea : ma.. noi votam Iohanis da tare mi-e ca nu o sa le placa la romani ca o sa-i puna sasalau la nunca 🙂
    Eu doar ce sper pt romani e ca normalitatea sa nu mai fie stare de lux .

  4. Asa este! macar sa reuseasca stoparea furturilor masive! Dar baza o constituie educatia! In ultimii 20 de ani am asistat la manelizarea societatii pe toate caile, cel mai serios au pus umarul tembeliziunile cu emisiunile lor care fac raiting. S-au inversat valorile, modelele.. Doamne-ajuta!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.