#alegeri2014

Mi-a plăcut foarte mult comentariul lăsat de Ioana Marian. Așa că mi-am permis să-l reproduc aici. Sper că nu se supără.

”Respect dreptul tau de a nu vota. Pana la urma e un drept si faci ce vrei cu el (mai putin cei din diaspora, care sunt impiedicati sa si-l exercite).

Ambii candidati la Presedentie sunt PRAF!!!
De Ponta e clar (plagiat, minciuni, 2 ani de guvernare dezastruoasa, frauda electorala, manipulare prin intermediul Bisericii, manipularea datelor statistice…lista e foarte lunga).
Iohannis, pe de alta parte, e slab ca si om politic. Prea decent, prea moale, prea diferit de ceilalti politicieni. Sincer, daca iese Presedinte, mi-e greu sa il vad rezistand in pozitia asta 5 ani.



Acum sa iti spun de ce, anul asta, merg sa votez (pentru prima data la Prezidentiale, am sarit vreo 3 alegeri pana acum).

Anul asta miza e foarte mare. Disperarea PSD-ului a atins cote greu de imaginat (vezi campania mizerabila pe care au dus-o). Au mai fost atat de disperati in 2012, cand l-au suspendat pe Basescu. Urmarea o stii (valuri de arestari, oameni importanti condamnati si altii cu dosare pe rol).
Disperarea asta a lor ma face sa cred ca, daca pierd alegerile, alte capete vor cadea. Va urma un cutremur in PSD. 

Daca iese Ponta, PSD-ul va avea CONTROL TOTAL in stat. In alte conditii, nu ar fi rau sa avem Presedintele si Guvernul din acelasi partid. Dar, in situatia de fata, vorbim de un partid in care sunt zeci de oameni cu dosare penale. Oameni care vor legea amnistiei promulgata. 

Ponta e un pacalici, ar fi cel mai MANIPULABIL presedinte pe care l-a avut Romania de la Revolutie incoace. 

Daca, ca si Premier, a manipulat statistici, a aprobat ordonante in favoarea partidului, a mintit de zeci de ori, INAGINEZA-TI CE POATE FACE OMUL ASTA CA PRESEDINTE. Nu el, oamenii din spatele lui, ca sa fim mai exacti. El, deja am scris ca e un Pacalici care joaca dupa cum ii canta anumiti oameni (unul fiind mentorul lui, Adrian Nastase)

Cu Iohannis Presedinte vor exista compromisuri. 

Iohannis nu va avea un Guvern format din PDL-isti. Nu va fi Videanu ministru, asa cum incearca PSD-ul sa manipuleze algatorii.
Iohannis va trebui sa guverneze cu Ponta si PSD, macar pana in 2016. Dar, cum am spus, in situatia asta, vor exista compromisuri. Se vor mai tempera cu furatul, unul de frica celuilalt. 

De asta ies la vot maine. Pentru ca PSD-ul nu poate avea control total asupra statului. 

Stii, nu imi e ciuda pe oamenii care voteaza Ponta. Sunt doar niste victime ale manipularii grotesti facute de PSD.

Dar imi e teribil de ciuda pe cei care nu merg la vot. Oameni inteligenti care au vazut adevaratul potential a lui Ponta si totusi, Iohannis nu i-a convins ca merita votul lor.
Nici pe mine nu m-a convins Iohannis, dar m-a convins Ponta ca trebuie sa votez cu Iohannis.

Cateva intrebari am, asa, ca pentru oameni nehotarati: 

Ce o sa simti anul viitor, daca toti condamnatii penali din PSD&Co vor fi eliberati? 
Ce o sa simti daca firma la care lucrezi se inchide pentru ca, impozitul progresiv le distruge afacerea?
Ce o sa simti daca seful tau vine si iti spune ca trebuie sa iti modifice contractul, sa iti treaca salariul minim (pentru a avea cota cea mai mica de impozitare)?
O sa te gandesti ca, poate, prin votul tau, ai fi impiedicat toate astea?

(Votul tau si a altor milioane de oameni nehotarati, care nu se prezinta la urne)”

7 comentarii la „#alegeri2014”

  1. E greu sa iei o decizie astăzi cu acești doi candidați. Ponta probabil o sa iasă președinte pentru ca nu are contra candidat.

    Greșeală noastra, a romanilor, este ca după ce ne facem datoria de cetățean si ne alegem președintele ne oprim. Nu. Nu e de ajuns! Trebuie sa fim interesați de politica la fel cum am fost in ultima luna. Trebuie sa ii trabgem de mânecă sa își respecte promisiunile si sa nu îi lăsam sa facă ce vor.

  2. De prin 98 lumea alege presedinti care sunt „jmecheri”. Asta le place oamenilor, unu care urla, tipa, injura, scuipa, ameninta dar in acelasi timp e simpatic fiindca mai da o bucata de paine lumii sarace.

  3. Ioana are mare dreptate..e adevarat Johannis e altfel,nu corespunde „standardelor dambovitene”,gandeste inainte sa vorbeasca,da cu siguranta e ALTFEL!
    Doamne Ajuta!

  4. Pingback: Nu a câștigat Iohannis, am câștigat eu | BaaobaaB

  5. Vorbesti de parca-i stii ce-i teama
    Pentru ziua care sta sa vina
    Cand banii care maine vin azi se termina
    Teama pentr-un amarat de loc de munca
    La banii pe care mi-i iau n-am chef deloc de munca
    Am spus teama, ca eu de unul singur nu contez
    La cum te-ai prezentat, eu unul sigur nu votez
    Nici tu nu crezi ce vorbesti, cand vorbesti, da’ vorbesti
    Vorbesti de parca-i stii ce-nseamna….

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.