Cel mai important sfat dupa BAC!

Ai dat examenul. Sau nu l-ai dat. Sau l-ai picat. Nu contează atât de mult. Important e că de mâine viața ta o să se schimbe. Începi o nouă etapă. Responsabilitățile vor începe să apară, părinții nu o să-ți mai dea bani, femeile vor avea alte pretenții de la tine… de exemplu: bani, mașini și mușchi, chestii pe care tu nu le ai… Nu o să mai ai timp liber și alți oameni vor lua decizii în ceea ce te privește. Mai mult decât atât… O să ai un șef cretin care o să te oblige să faci chestiile pe care le urăști și  ca să te umilească și mai mult o să te oblige să zâmbești tot timpul… Nimic bun nu te așteaptă. Trebuie să înțelegi că cea mai frumoasă perioadă din viața ta s-a terminat. Definitiv.

Dar există un singur lucru la care trebuie să fii atent. Un singur lucru!

Eu nu am fost și am plătit scump, de aceea te rog să asculți  acest sfat:

Niciodată, dar niciodată,  să nu-ți faci abonament la Orange!

21 de comentarii la „Cel mai important sfat dupa BAC!”

 1. Viata grea incepe pe saracia. Nu am primit nici un sfant de la parinti nici in liceu si nici dupa. In liceu pot spune ca a fost mai bine decat la facultate, mai faceam o tema la mate mai un referat ieseau bani de tigari si alcool dar la facultate toate astea s-au dus…

   1. daca tigarile si alcoolul erau baza in studentie, nu vreau sa stiu peste 20 ani unde vei ajunge

  1. Facultate, tigari, zacusca… nu se mai gasesc din astea la grupe mici cu 10-15 oameni intr-un oras care nu e studentesc…

 2. Bun! :)))… Dar eu nu inteleg de ce isi mai face lumea abonament la oricare retea? Cand poti sa-ti iei o cartela pre-pay, sa bagi 5-6 euro pe ea si ai minute, mesaje si net de nici nu stii sa le numeri si n-ai nicio obligatie, daca vrei sa bagi bani pe cartela bine, daca nu, nu. si asta cand ai tu chef, sau bani. Si daca te supara cineva si vrei sa schimbi nr., e foarte simplu, arunci cartela si iei alta :)))

 3. Semnalul de la cartela mea pre pay de ORANGE a cazut brusc si nu a mai revenit. Dorindu-mi sa pastrez numărul neaparat, ghici ce… a trebuit sa-mi fac abonament. Imi pare rau ca nu am vazut postarile tale mai devreme.
  :)))

 4. ooo da…..iar apoi cat te mai streseaza baietii de la Eos Ksi, de dimineata cand te trezesti, te intorci si dai de unul de la firma de recuperare: -„banii va rog” :))))

 5. Gaben draga, sara buna! Iti scrie un mot (motz) zarandean din Brad, jud. Hunedoara. Da, din aceeasi localitate ( comuna, daca ma intrebi pe mine) nu municipiu, dupa cum platim taxe si, dupa cum clameaza primarul nost de cite ori are ocazia, aceasi localitate cum ziceam in care se gaseste Muzeul Aurului pe care, din cite retin, l-ai vizitat. Doamne, cite adevaruri ai putut enunta in post-ul asta! Sau, mai exact, cele mai importante si mai grele le-a spus in ceea ce voi cita acum:”Ai dat examenul. Sau nu l-ai dat. Sau l-ai picat. Nu contează atât de mult. Important e că de mâine viața ta o să se schimbe. Începi o nouă etapă. Responsabilitățile vor începe să apară, părinții nu o să-ți mai dea bani, femeile vor avea alte pretenții de la tine… de exemplu: bani, mașini și mușchi, chestii pe care tu nu le ai… Nu o să mai ai timp liber și alți oameni vor lua decizii în ceea ce te privește. Mai mult decât atât… O să ai un șef cretin care o să te oblige să faci chestiile pe care le urăști și ca să te umilească și mai mult o să te oblige să zâmbești tot timpul… Nimic bun nu te așteaptă. Trebuie să înțelegi că cea mai frumoasă perioadă din viața ta s-a terminat. Definitiv.” Minunat scris si, din pacate, trista realitate pe care, sunt nevoit sa ma repet, din pacate, doar dupa o anumita varsta incepi sa o constientizezi…..

 6. Ma amuz teribil ca nu ai zis o faza gen, sa nu dai bani la femei ca iti papa tot:)).
  Cat despre orange, cartela tata, cea mai buna, incarci si nu ai probleme:)).

 7. Nu e adevarat! Conteaza enorm de mult sa ai diploma de bacalaureat , sa iti poti urma studiile mai departe , sa termini o facultate , sa nu devi un cersetor la colt de starda: ideea e ca parintii nu te pot tine in carca pana la adanci batraneti. Si asa tara asta e plina de panarame si cocalari care abea pot lega 3 cuvinte…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.