ipocrizie

swCâți dintre cei care se dau cu curul de sol pentru că un film a fost interzis de CNA, n-au mai călcat printr-un cinema de ani buni? Acuma vin și întreb: tu, oricum luai filmul de pe torent? De ce te dai lovit?

să nu înțelegeți că mi se pare normală cenzura… că nu mi se pare. Oricum, doar ideea că cineva, un om oarecare, ia decizii in ceea ce priveste chestiile pe care ar trebui să le văd, mă înfioară…

7 comentarii la „ipocrizie”

  1. … da, da! Exact oarecare! Ce anume îl califică pe el să ia asemenea decizii? Aaa, este văr primar cu……, impus de partidul…., …. . Toată ziua vedem unde se ajunge dacă te califici pentru o funcție datorită relațiilor politice: vezi prefectul de Buzău! Părerea mea!

  2. Ipocrit esti tu. Chiar daca nu ma duc la cinema des cand ma duc vreau sa pot vedea ce vreau.

    Chiar daca nu particip la demonstratii contra guvernului prea des, asta nu inseamna ca este ok sa dea o lege contra demonstratiilor.

    Faptul ca nu fac ceva des nu ii da dreptul nimanui sa imi ia „acel ceva” pe principiul „oricum nu iti trebuie”. Ce imi trebuie sau nu imi trebuie decid EU si ceilalti oameni din tara asta, nu diverse comisii.

    Deci nu este nici o ipocrizie la mijloc, este doar lipsa ta de intelegere a problemei.

    1. serif, esti prea pornit. respira, stai un pic si reciteste postul meu. si eu sunt impotriva cenzurii. dar measjul era despre alt fel de oameni. daca si tu iei filmele de pe torent esti in aceeasi categorie. tu il furi. ceea ce e un pic mai grav din punctul meu de vedere. dar repet. intai respira. nu scrie din prima…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.