Halloween romanesc. de groaza.

Jack-o'-Lantern_2003-10-31Observ cu uimire că forte mulți turiști vin în România de Halloween. Poate sunt eu deplasat, dar nu înțeleg care ar putea fi explicația. Vor să se sperie? Vor să trăiască 2 zile de groază în țărișoară?  Au nevoie de  o mică evadare?

Pentru că, dacă își doresc să fie speriați, ar trebui să-i internăm 2 zile într-o secție de oncologie din țărișoară. Sau ar trebui să le dăm o mașină să bată drumurile prin România. Sau poate să-i ducem la o școală de la țară să vadă cum e să ai buda-n fundu curții…  Sau să le arătăm cum se cheltuie banii publici la noi. Vă mai dau? Că mai am…

Avem atâtea chestii care pot speria de moarte un occidental, încât chiar mă miră că Dracula e atât de popular…

Sumarizând: sunt sigur că turismul de groază cu Ponta ar fi mult mai incitant… Noi îl gustăm zilnic…

7 comentarii la „Halloween romanesc. de groaza.”

  1. Sincer, eu ii inteleg. Tara asta ii de speriat, din toate punctele de vedere. Social, emotional, fizic, parca toate s-au adunat aici.

  2. Tocmai pentru ca traim aici, suntem obisnuiti si nu mai apreciem „specificul”. Pentru cei care vin din strainatate(si aici vorbesc din experienta proprie, cu rude din America de Nord), e un fel de capatul lumii, „war zone”, Halloween, Dracula…zi-i cum vrei. Sa le luam banii si sa-i trimitem inapoi la ei. :)))

  3. ba la noi e halouin in fiecare zi
    turistii nu cred asta motiv pentru care vin sa se convinga singuri
    noi suntem un fel de zombi ca supravietuim aici 🙂

  4. Traiesc in Spania, aici in supermarketuri existau promotii care „pentru cel mai bun costum de halloween” primesti o excursie in Transilvania… am luat cateva foiete de publicitate pentru ca aparea Sighisoara… hahahaha

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.