Marea Mutare

Stimați cetățeni,

pentru că în următoarele zile urmează să finalizăm operațiunea de mutare a domiciliului conjugal de la bloc 2 camere la casă cu curte, 3 camere, garaj și terasă, s-ar putea ca activitatea acestui blog să fie puțin afectată. adică nu mai am internet unde ședem în momentul de față, și nu avem nici la locul unde urmează a ne stabili. C-așai în tenis. Am un stick din ăla de la rds, dar am impresia că mi-au dat unul după forma și asemnarea mea (nu e rotund… e vechi glumele astea) și merge doar fix când vrea mușchiul lui. Dar fix!

De la Orange nu pot și chiar dacă aș putea nu vreau… Dacă pe dealul ăla nu găsesc o rețea Wi-fi fără parolă, sau cu una din parolele :  0000, 1234, sex, god, dumnezeu, FlorinSalam… nu am net!

deci, nu mă dați dispărut și nici nu mă vorbiți de rău dacă nu ne auzim până pe luni.

Marți…  dacă mă ia cu leșin când o să scoatem canapeaua din casă…

Vă țuc lejer!

15 comentarii la „Marea Mutare”

  1. Ai grijă cu mutările să nu îţi suceşti vreo venă, că de, aşa-i în tenis. Noi, care te susţinem în ceea ce faci, te aşteptăm cu mare drag să revi :).

    Stimă.

  2. Mutare uşoară! Am trecut prin trei din-alea definitive până acum şi ştiu că nu e uşor deloc. Nu mai zic de mutările temporare la Timişoara sau Cluj, care s-au făcut cu plapumă şi borcane de zacuscă, dar fără mobilă.
    Spor la treburi şi nu uita să faci nişte poze de „înainte şi după” sau „making of”. Boierule! 🙂

  3. Felicitari pentru avansare! Condoleante pentru momentul in care o sa realizezi ca la casa nu e ca la bloc … in sensul ca munca nu se termina NICIODATA la casa. Cateodata imi e dor de cutia de chibrituri in care am stat atata vreme doar pentru ca aveam zile in care efectiv NU aveam nimic de facut. Legat de net … fa rost de un cablu prelungitor USB si scoate sticku de RDS cat mai afara din casa si cat mai la inaltime posibil. Asa am facut eu cand m-am mutat la casa, pe motiv ca bagat direct in unitate aveam zero spre minus semnal si afara la vo 3 metri inaltime aveam semnal full. erdeesh stie de ce …

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.