Nu o sa-ti vina sa crezi ce spagi se dau in Norvegia!

verdens-gang-pasagerii-din-videoclipul-in-care-premierul-norvegian-face-pe-taximetristul-erau-platiti-18459907În Norvegia mai e un pic și sună de alegeri. Prim ministrul lor, pe care îl cheamă Jens Stoltenberg (știu că vă interesează masiv…) a încercat să facă ceva mai deosebit. A luat un taxi și s-a urcat la volan. Ca să vadă cum stă poporul cu moralul…

Într-o zi de muncă a dus 14 oameni. Care au fost filmați. Și apoi au apărut într-un clipuleț (adică ăsta) și care a avut succes pe rețelele de SM (nu e Satu mare… e social media…)

Dar… un tabloid dezvăluie că ceea ce părea o acțiune spontană  e fe fapt o regie penibilă. Țara e în stare de șoc! Cum e posibil așa ceva!? Se zguduie temeliile democrației!

Fapte:

A. Cinci dintre cele 14 persoane știau că vor participa la realizarea unui film pentru partidul laburist și erau informate că trebuie să caute un taxi.

B. Toti participantii au primit o sumă de 500 de coroane (afică fix-aproape 65 de euro) ca mulțumire pentru că au fost de acord să participe la aceste filmări.

C. Nici unul dintre participanții la acest eveniment nu au plătit cursa cu taxiul…

Concluzii:

voi observați ce probleme au oamenii în Norvegia? Adică doar faptul că 5 dintre ei știau că vor fi filmați e o chestie e gravitate maximă. 65 de euro mită electorală? Incredibil! În afară de asta nu au plătit drumul cu taxiul? Inadmisibil!

Întrebări:

Păi ăsta-i scandal? Asta e dezvăluire? Unde-s milioanele de euro care fac mai frumoase poveștile cu politicieni din România? Unde sunt șpăgile, corupția, smecheriile și combinațiile cu care ne-am obișnuit? Unde?

Încheiere: cred că e o plictiseală în Norvegia… Și prim ministrul îl cam copiază pe Cuza! Că doar el mai mergea așa icognito să afle ce și cum gândește poporul…

 

5 comentarii la „Nu o sa-ti vina sa crezi ce spagi se dau in Norvegia!”

  1. Întrebare : nu era mai interesant să conducă … un autobuz ? Ar fi aflat cu un singur drum ce spun alegătorii ! Poate că nu avea dreptul să conducă unul şi oricum , este interzis să vorbeşti cu şoferul ! 🙂

  2. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca s-ar urca intr-o masina la noi :)) Cred ca jumatate l-ar trimi in tari mai calde, iar cealalata jumatate l-ar pupa in dos.

  3. Plictiseala este, dupa standardele romanesti.
    A mai ramas ceva neinventat de romani si copiat de altii? :)))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.