GATA! Intram in Schengen!

scDe 9 (nouă) ani ne chinuim. Să intrăm în Schengen, zic! Pentru alte chestii ne chinuim de mai mult timp. De exemplu ca să avem o viață normală, ne chinuim de 24 de ani. Dar acesta este alt subiect, pe care îl vom dezvolta cu altă ocazie.

Pentru că noi, românii, de fiecare dată când vrem să complicăm mai mult lucrurile, facem o Comisie, astăzi, a fost aprobată în Parlament înființarea Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru aderarea României la spaţiul Schengen. Ați recepționat? E? V-am spart, sau ce?

Această comisie va fi condusă de domnul Mircea Geoană și are încă 19 membri. Aleși, cu certitudine, pe  baza competențelor.

Pentru că am mai văzut filmul cu comisia, de nenumărate ori vă spun eu pe scurt ce o să se întâmple:

Nu o să intrăm în Schengen. Nici în 10 ani. Pentru că cei care sunt acolo, nu ne vor. Motivele sunt multiple. Nu le discutăm aici. Că nu avem timp. Se vor cheltui foarte mulți bani pe  evenimente de rahat, lobby, participarea la târguri și reclame pe Discovery sau National Geografic. Vor mai apărea niște vile sau niște mașini scumpe în peisaj. Că parandărătul funcționează cel mai bine la Comisiile acestea inutile. Și insipide…

Geoană va ține niște conferințe sforăitoare unde se va lăuda, pentru  mia oară, de relațiile pe care le are el in State. Restul membrilor, vor fi ocupați cu plecatul în țări străine și cheltuit bani.

După 10 ani Comisia se va dizolva…

5 comentarii la „GATA! Intram in Schengen!”

  1. Ar mai fi o variantă : umblă vorba-n târg că este posibil să se reintroducă controlul la frontiere pentru o perioadă de doi ani . Apoi o să se prelungească această perioadă …… şi tot aşa ! Evident că rămâne în discuţie comisia : dacă doreşti să îngropi o problemă , fă o comisie ! Eternul Geoană nu mai iese la pensie ?

  2. cu Mircea Geoana o sa intram lejer in Schengen si o sa stat tot atat cam cat a fost si el presedinte. Dormiti linistiti…. cu Mihaela….

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.