Nu o sa-ti vina sa crezi ce au descoperit studiile despre facebook!

facebook_1823287bȘtiu că sunteți obișnuiți cu studii frivole și despre subiecte insignifiante, dar uneori trebuie să ne oprim și să ne ocupăm de lucrurile importante din viață.

Iată că cineva, nu aflăm cine, poate pentru că:

a. îi este rușine că a făcut un asemenea studiu

b. nu a făcut nimeni nici un studiu, e doar o mizerie de știre

c. ambele variante

a reușit să afle că 3 milioane de români petrec 4 ore pe lună pe facebook. Și că 60% dintre aceștia au vârste între 18 și 34 de ani. Până aici nu e nici o șmecherie, și eu știam chestiile acestea… Cred că apar și pe cutiile de lapte… Dar din fericire cercetarea științifică nu se termină aici. Nu! Ni se oferă niște informații devastatoare:

a. facebookul ne face invidioși. Pozele din vacanța ale prietenilor, casele și mașinile pe care le etalează pe rețeaua de socializare ne fac să le dorim răul.

b. facebookul este moartea relațiilor. Pe lângă faptul că aici apar dovezi incriminatoare, s-a descoperit că unora chiar le face plăcere să își anunțe separarea pe facebook.

c. crează dependență. Mai rău ca țigările și alcoolul. Deja e demonstrat că lipsa postărilor duce la agresivitate, izolare și deprivare de somn.

Știu că acum, după ce ați aflat aceste știri devastatoare, viața voastră nu va mai fi la fel…

În consecință trebuie să să ai grijă ce publici și la ce dai share. E bine să ai o poză drăguță pentru că o văd milioane de oameni. (asta nu știu la ce ajută…). Nu da like la toate prostiile, Și abonează-te doar la paginile oamenilor care chiar au ceva de spus! A. și mai rărește-o… Adică intră doar de 1-2 ori pe săptămână…

ok. la sfârșitul articolului este un buton de share și unul de like. Ați înțeles? 🙂

6 comentarii la „Nu o sa-ti vina sa crezi ce au descoperit studiile despre facebook!”

  1. :)) Pe langa ca e comica prezentarea, eu cred ca are efecte atat negative cat si pozitive asupra noastra. Ce ne-am face noi fara FB in ziua de azi?

  2. Langa mine este un spital unde au deschis un loc pentru dependentii de facebook (la modul cel mai serios…am citit cand au deschis, dar acum nu mai stiu daca mai e sau nu)…asa ca si facebook este tratat ca orice alta dependenta 😉

  3. unde mai pui ca unii isi pun remorci cu poze pe facebook,cred ca in loc de facebook am putea sa iesim la alergat ,ca si asa suntem campioni mondiali la sedentarism

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.