Criza hartiei igienice…

272286-Parlamentul româniei. Clădirea aceea mare, unde mai mulți oameni  fac legi ca să ne fie nouă bine. Pentru că noi, nu-i așa, i-am delegat, votându-i, i-am creditat cu încrederea noastră pentru ca țărișoara să prospere. Ei fac legile, le gândesc, le iau puțin la pilă ca să se potrivească bine și le dau drumul în mediul lor natural.  România.

Oamenii aceștia au nevoie la rândul lor de alți oameni, niște angajați, câteva mii, care fac ca toate lucrurile să funcționeze ca unse. Pentru că, trebuie să ai liniște și pace atunci când faci legi pentru popor. Angajații aceștia, nu i-am ales noi, dar și ei , din patriotism fac tot ce le stă în putere ca să ne fie bine. Și nouă și parlamentarilor.

Acuma, parlamentarii și miile de angajați au avut o problemă. Grea. Trebuiau să cumpere hârtie igienică. Și pentru că sunt pricepuți la orice ține de chestii organizatorice, că doar de aceea sunt acolo, au făcut o procedură nouă. Cea veche nu era bună. Și procedura asta nouă e așa de bună că le mai trebuie vreo câteva săptămâni până îi dau de capăt. Așa că toată lumea se șterge la fund cu hârtie de xerox. Care e mai tare și mai scumpă. De fapt de preț nu-s așa de sigur… Poate e vreo cerere de-a dumneavoastră…

9 comentarii la „Criza hartiei igienice…”

  1. Eu zic ca fiecare parlamentar care este actionar la vreun ziar, sa isi aduca cate un top de ziare si sa le distribuie prin toate WC-urile parlamentului.
    Ca poate asa le mai citeste cineva ziarele, si mai mult, poate o sa fie cat de cat la curent cu ce se intampla pe ici pe colo.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.