Aplicatia Antiincest

islNu are mare importanță cine și de ce a considerat că e necesară o asemenea aplicație. Dacă vă interesează am să vă spun că islandezii s-au ocupat de problemă. Dacă nu vă interesează nu vă spun…

Ideea e că ei, adică islandezii, fiind puțini, adică 300.000, ar putea cădea în păcat. Cumva s-ar putea înfiripa idile între membrii aceleași familii. Lucru inacceptabil! Așa că niște oameni preocupați de fenomen s-au pus pe treabă… Pentru început s-a lansat un site care se numește Islendingabok* care conține o listă cu toate persoanele născute în Islanda începând cu secolul al XVIII-lea.

Acum au dat la apă și o aplicație pentru smartphone care în caz că te apropii periculos de o rudă emite o alarmă. Alarma antiincest… well…

Tragem concluziile și dezvăluim chestiile pe care nu le înțelegem:

-ce familii au ăia frate de nu se cunosc între ei? Există vreun obicei să-și pună copii pe plute și să le dea drumul pe râu? Cum să nu știi cine ți-e și cine nu ți-e rudă?

-interesant că au probleme de genul ăsta. 300.000 de oameni e destul de greu să fie toți rude. Acum, dacă în medie ți-o pui cu 100 de persoane de-a lungul vieții, șansele să te culci cu o rudă sunt de vreo 100 la 300.000.  Adică mici…

– eu am crescut într-un oraș de 19.000 de oameni și de fiecare dată când a fost cazul o babă/bătrână/doamnă distinsă îmi atrăgea atenția dacă juna la care beleam …ochii este sau nu este rudă cu noi. chiar și de a 6-a… Fără nici un site. și fără aplicații de mobil…simplu. bătrânește!

-aplicația este pentru Android. Să înțeleg că cei care au iPhone au o scutire, sau ceva…? Dacă nu știi…

-cum dracu există oameni cu atât de mult timp liber?

-dacă e așa de simplu să faci o asemenea aplicație, de ce nu face cineva una care să pornească o alarmă dacă te apropii periculos de o piți, un cocalar, o curvă, un manelist…?

.

*Cartea Islandezilor

3 comentarii la „Aplicatia Antiincest”

  1. Nu e vorba de incest, cosangvinizarea e o problema in orice comunitate izolata. Si daca vezi ca toate alea sau toti aia care iti plac (aplicatia e inutila la persoanele care cauta pe cineva de acelasi sex) sunt din arborele tau genelogic ti se aprinde un bec sa mergi sa mai importi ceva sange proaspat. Altminteri super de gasca islandezii.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.