Intorsu, radaru și maicuta cosmica!

eeeM-am întors de la Iași. Și drumul a fost mult mai lung… Mai o geantă, mai un cauciuc… Un inel de la tobă… un scut… Pagube colaterale… :))

dar am facut primul drum cu statie de tir-isti și cu această ocazie am inițiat un Hangout… Air!

Până una alta vorbim despre o noua modificare a codului rutier și despre Măicuța Cosmică… Cam atât… Scurt! :))))

15 comentarii la „Intorsu, radaru și maicuta cosmica!”

 1. 🙂 După cum ai tras deja concluzia , celor care ne conduc nu le pasă de noi ! Sunt uimit de volumul de informaţii pe care le ai despre ….măicuţa cosmică şi femeia magnetică ! Întrebarea mea este : te-ai documentat după întrebarea pusă de cititorul tău sau pur şi simplu te-ai uitat la trăznăile alea la tv ?

 2. Ai dreptate cu lipsa autostrazilor.Ma gadeam: daca tot cresc amenzile intr-un mod „european”, de ce nu ar creste si salariile la fel?!A, am uitat, traim in tara lui Papura-Voda…
  PS: pana la urma au interzis detectoarele sau nu, ca sa stiu daca-l dau jos de pe bord…

  1. Încă nu le-au interzis , este doar un proiect pentru modificarea legii care reglementează circulaţia pe drumurile publice !

 3. N-am inteles de ce ai mers 14 minute cu masina si te-ai intors de unde ai plecat.E musai sa filmezi astea din masina? Is numa curios.

 4. Ideea de a filma in masina nu este rea…este altfel dar daca te plimbi cu masina 15 minute doar pt clip…nu stiu ce sa zic. Una peste alta mie mi-a placut clipul si il astept pe urmatorul 😛
  Referitor la amenzi…sper sa nu primesc niciuna…am permis de 8 ani si nu am primit inca vre-o amenda.

 5. Voiam doar sa zic ca detectoarele de radar nu sunt interzise ci aparatele care bruiaza aparatura radar. Servus

 6. „Pe autostrada nu sunt treceri de pietoni”
  Gresit,parerea mea 🙂 Soseaua de centura a Bucurestiului e autostrada. Am fost pe acolo in ianuarie. Bucuros ca pot merge cu 130 fara sa iau o amenda de sa ma usture in dos constat (pe langa niste canale in care aveai ocazia sa iti rupi masina perculos la viteza aia) ca imi apare un indicator de limitare la 80..apoi 70..50..30…si trecere de pietoni..pe autostrada!! Am ramas prost. In concluzie..in Romania se poate!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.