Dacia Logan! Presfintita!

Industria de advertising  din România e pe val în 2012.  Campanii ca ”Profi” sau ”Catena” au ridicat stacheta la un nou nivel demonstrând încă o dată, de parcă mai era nevoie, că zeii  creativității și originalității au binecuvântat din plin tărișoara. O nouă campanie, cu potențial de viralizare, se anunță, de această dată din partea Dacia. Campania pentru noul Logan are o idee inedită: pentru orice mașină cumpărată până la Bobotează (6 ianuarie) clienții primesc un KIT de sfințire. Acesta este un vas cu o formă specială, umplut cu apă sfințită, cumpărată de la Biserica Ortodoxă Română. Pentru a evita orice fel de suspiciuni Kitul vine însoțit de un certificat de origine controlată, emis de către Biserică. Apa poate fi aruncată pe mașină sau poate fi pusă în vasul cu lichid de parbriz.

Cornel Olendraru, manager general Dacia:

Am fost uimit de atasamentul românilor pentru Biserică și tot ce reprezintă ea. Așa că am hotărât împreună cu agenția Grafitti BBDO că este o pâine de mâncat aici. Am sunat la BOR, ei au fost foarte receptivi. Ambalajul l-am importat din china… Și asta a fost tot… Pentru cei care nu sunt ortodoxi sau nu doresc acest cadou le dăm un lichid de spălat parbrizul. Surpriza pe care v-am lăsat-o la sfârșit e că din ianuarie vom oferi direct din fabrică pachete de sfințiri la motor, suspensii și rezervor. Pentru o sumă modică un preot acreditat va freca mașina din fabrică cu moaște ale unor sfinți celebri. Toate acestea pentru a nu mai pune utilizatorii produselor noastre în situația de a duce părți din mașină la moaște… Am demarat deja actiunea de achizitionare a moastelor si am inchiriat 2 preoti care vor presta zilnic in fabrica noastra de la Pitesti.

”Doamne ajută” (pentru credinciosi ) si ”La multi ani” pentru restul.

3 comentarii la „Dacia Logan! Presfintita!”

  1. „Așa că am hotărât împreună cu agenția Grafitti BBDO că este o pâine de mâncat aici.”. Prin „pain” va referiti la anafura? Se da si din-asta? 😀

  2. @Ciobanu Marian. Toate articolele pe care le citesti pe acest blog sunt fictiuni amuzante marca Gaben.

    Gaben, la 5 articole scrise 3 sunt despre biserica, ortodoxie si preoti. Hai si cu altceva :))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.