Cum se bucură un lider UDMR-ist

Oamenii au moduri diferite prin care își manifestă bucuria. Unii râd, alții plâng… Verestoy Attila taie copaci cu drujba.

După ce a aflat vestea că au reușit pentru a 6-a oară să intre în parlament, Domnul Verestoy a luat 2 drujbe, 4 canistre de benzină și a plecat în pădure… unde taie copaci de 2 zile…

Asistenta dânsului, domnișoara Ildiko, ne-a mărturisit că nu e pentru prima oară când Otty (alint pentru Attila) pleacă de nebun prin păduri:

”El e legat de padurea, cum eu sunt legat de Leonardo (magazinul de papuci n.r.) Dacă am bucurie cumpăr papucile. Dacă am necazul, cumpăr papucile. Altii oameni bea, altii merge la curvele sau cumpăra hotelurile la Cannes… El, e altfel. … Vinde lemnul din pădurea… Cum are un bucurie, cât de mic, cum ia drujbă și pleacă să tai câțiva copacile. S-a nascut în pădurea, a crescut în ea și acum de câte ori are timpul, merge în ea. El e frate cu padurea, cum zice poeziile… Data trecută când  câștigat alegerile a stat în pădurea 3 zile. a tăiat 125 de copacile. singur. Dacă mai avea benzin, mai tăia… Acum cred că o să taie mai multe, pentru că are doi drujbe mai performante. Care consumă mai puțin benzină. Trebuie făcut economie… Nu poți face milioanele de euro daca nu faci economie… daca vreți să ii lăsați mesajul… nu?  bine… Viszontlátásra ”

Vom reveni cu detalii în momentul în care parlamentarul UDMR-ist se va întoarce în lumea civilizată…

4 comentarii la „Cum se bucură un lider UDMR-ist”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.