Cnadnr – scene de cosmar!

Directorul General al CNADNR (compania natinala de autostrazi si drumuri nationale din Romania), domnul Vasilescu Petru, a facut astăzi un gest absolut incredibil:

”nu mai suport aceste reproșuri pentru că nu reușim să dezăpezim drumurile din România, drept urmare din acest moment, eu, directorul general al CNADNR  mă sancționez cu 30 % din salar pe perioadă nedeterminată. Totodată toți directorii companiei vor avea aceeași soartă! Mai mult vom rambursa firmelor și cetățenilor din România care au cumpărat rovigneta sumele aferente perioadelor în care nu s-a putut circula pe drumurile și autostrăzile din România”

Soția domnului Director General: ”Nu știu dacă era momentul pentru asemenea gesturi… Suntem înglodați în datorii… avem 2 copii care și-au luat apartamente în zona Primăverii. Avem 3 mașini la care plătim rate. Mercedesul meu, Lexusurile copiilor. Avem un credit de 3 milioane de euro pentru un Hotel de pe litoral… Plus că câteva mii de euro se duc lunar pe diverse mărunțișuri… Ne descurcăm destul de greu și așa…”

Breaking news – domnul Vasilescu Petru a fost internat la Spitalul de Boli Psihice Cronice din capitală cu diagnosticul ”deliruri primare și  schizofrenie acută”. Procedura de analiză a fost demarată ca urmare a cererii colegilor și a soției…

3 comentarii la „Cnadnr – scene de cosmar!”

  1. Cum sta toata lumea si se plange ca nu se deszapezesc drumurile, Doamneeee… Eu stau in nord… pe langa Oslo mai exact. Si aici daca ninge lumea circula in continuare. Si cu viteza. Masini de deszapezire vezi abia daca impingi zapada cu bara. Pana atunci nu ies pe strazi. Daca e week-end.. nu ies pe strazi ca-s liberi. Si nimeni nu se plange. Aaa… au un paragraf in lege care prevede ca trebuie sa fii incaltat corespunzator, a.i. sa nu incurci circulatia. Altminteri amenda te paste. Asta inseamna de la gume cu tepi pana la lanturi sau autosock.
    Dar se circula! Si nimeni nu se plange!
    Gabi, iti trimit si niste poze facute duminica dimineata in centrul unui oras in jurul orei 8, in caz ca vrei sa vezi …

    1. problema la noi e ca se inchid drumurile. aici e problema. intelegi? eu stau in drum pentru ca cineva nu are cauciucuri de iarna si cei care ar trebui sa intervina nu fac nimic.

  2. gaben apreciez tot ce faci si iti multumesc sunt un umil sofer de camion din Deva si traiesc experianta zapezilor pe drumurile di Romania de ceva ani mai precis de vreo 10 nu ai cu cine sa faci treaba sunt spagari toti m-am saturat de C.N.A.D.N.R si I.S.C.T.R pana peste cap ii o adunatura de marlani exact care au fost si inainte dar sub alt nume te respect si continua treaba care o faci pe blogul tau ca o faci bine pace si drumuri bune la toata lumea

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.