Nutela, medicamentul minune

Un colectiv de medici de la Spitalul Uiversitar Bucuresti a anuntat in cadrul unei conferinte de presa rezultatele unui studiu care evidentiaza proprietatile curative ale Ciocolatei Nutela.

Acest studiu foarte riguros a pornit dintr-o simpla intamplare  – declara Sorin Ciocolan , medic specialist.  Aveam o pacienta in spital cu o viroza severa. Si pentru ca nu mai aveam bani de medicamente, ne-am hotarat sa ii administram medicamentele aduse de dansa de acasa. Dar ea nu avea decat un borcan de Nutela. Si daca aia avea, aia i-am dat. Nu am avut de ales. Dupa 7 x 3 ILDM (7 zile de tratament de 3 ori pe zi in loc de masa) ca prin minune pacienta si-a revenit si pe langa faptul ca s-a vindecat complet de viroza a scapat de o usoara obezitate, adica a slabit vreo 12 kilograme si i s-au vindecat complet bataturile de la un picior. Pentru ca nu credem in minuni am pornit acest studiu si vom publica in presa de specialitate rezultatele care pot sa va spun ca sunt spectaculoase.

Inca nu a fost dat publicitatii numele producatorului, acest lucru urmand a fi facut dupa semnarea unui contract de sponsorizare pentru acoperirea costurilor acestui studiu , precum si toate costurile care vor fi efeectuate in concedii de catre colectivul de medici.

Deocamdata Ministerul Sanatatii nu a fost limitat consumul si nici nu au fost impusa vanzarea produsului in farmacii.

 

 

Un comentariu la „Nutela, medicamentul minune”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.