Nationala pe ascuns la moaste!

Victor Piturca si 9 jucatori de la echipa nationala au fost surprinsi de reporterii de la Antena 1 in timp ce ieseau din Manastirea Radu Voda din Bucuresti. Lucrul care a atras atentia a fost faptul ca purtau niste genti mari pline de echipament. Victor Piturca a refuzat sa dea orice declaratie si s-a grabit sa urce intr-un microbuz care a demarat in tromba. Manastirea Radu Voda este una din manastirile bucurestene care are moaste ale Sfantului Peleianu – protectorul sporturilor de echipa din Romania.

Preotul Ilie Domnitu a declarat ca fobalistii au venit sa se roage pentru meciuri fara accidentari si pentru noroc. Intrebat de ce aveau gentile cu echipament, preotul (aflat sub juramant sfant si in imposibilitatea de a minti) a recunoscut ca Piturca incearca o metoda noua de a obtine victorii. Aceasta vizita a avut simplul scop de a freca echipamentul jucatorilor romani de moastele sfantului. Preotul nu ne-a putut oferi date despre jucatorii care au participat la ritual dar a fost ferm in privinta lui Adrian Mutu:

”Mutu nu a fost primit si nici echipamentul cu numarul 10. Sfantul Sinod a considerat ca el (Adrian Mutu) e atat de pacatos incat ar putea reduce puterea de facut minuni a moastelor si asta ar afecta incasarile Bisericii.   De aceea nu a fost lasat nici macar sa intre in biserica. Dar la insistentele lui Gigi Becali si ale lui Anghel Iordanescu (ambii sustinatori puternici ai religiei)  i s-a permis sa trimita doar o pereche de jambiere, noi, nepurtate…”

 

4 comentarii la „Nationala pe ascuns la moaste!”

  1. Cum adica Mutu e mai pacatos ?!
    Pai ce face el si nu fac si ceilalti ?
    Mutu trage pe nas, bate lume si da la buci… ceilalti jucatori nu fac acelas lucru ?!
    Si cum adica „protectorul sporturilor de echipa ”
    Daca vrei sa faci un sport singur, sa pescuiesti sau sa joci sah, inseamna ca sfantu pele ala nu e sfant si pentru tine ?!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.