New York – cel mai mare platou de filmare

Profitand de distrugerile provocate de uraganul Sandy, foarte multe echipe de filmare au iesit pe strazile New York-ului pentru a imortaliza imaginile apocaliptice. Astfel filme ca 2013, 2014, si 2015, Teroare sub ape, Perfect storm in the city, Saw 8, Toy story 4, Armaghedon 2, vor avea secvente surprinse pe strazile devastate ale orasului.

Steve Scorsese – regizorul filmului ”Uraganul” a declarat ca este pentru prima oara cand oamenii stau in casele lor si lasa echipele de filmare sa isi faca treaba in liniste. E un miracol. O minune data de Dumnezeu. Plus ca multimea de cladiri, poduri si masini distruse ar fi fost aproape imposibil de redat digital. Economisim o multime de bani pentru ca nu suntem nevoiti sa generam aceste lucruri pe calculator, chestie care de obicei ne dubleaza bugetele. Chiar astazi am filmat niste oameni care pluteau intr-o piscina, si sunt foarte multumit de cum au iesit aceste cadre. Mai greu a fost cu membrii familiei care doreau sa ii ingroape… In fine…  Am rezolvat pana la urma pentru ca le-am promis ca ii vom trece la credite. (pe film nr). Sunt niste imagini nepretuite, si care vor aduce incasari suplimentare filmului pe care il regizez. Multumesc cetatenilor din oras pentru ca nu ies pe strazi si i-as ruga pe acesta cale sa ramana in casa inca 2 zile pentru a putea finaliza filmarile…

Reprezentantii primariei declara ca e bine ca se filmeaza pentru ca aceste filmari se taxeaza de catre administratie si orice banut e binevenit.

Vom reveni…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.