Invitație la PR Beta editia a 2-a

Fetele astea cucuiete* (asta la noi in sat e o expresie de bine!!!!) care au facut PR Beta anul trecut  s-au gândit sa repete isprava. Pentru ca succesul primei ediții trebuia repetat și de ce nu depășit. Așa că au făcut ele cumva și au reușit să rupă gura târgului cu o nouă ediție! Am să vă dau mai jos lista cu speakerii, deși după părerea mea, aceste câteva rânduri de mai sus ar trebui să vă convinga să mergeți și voi. Bineînțeles că minunea se petrece la Timișoara. Și începe pe data de 3 Mai.

Înainte să vă răvășesc psihic cu lista meseriașilor care vă vor învăța să faceți PR și comunicare vă anunț că dețin una bucată invitație la evenimentul care va avea loc în data de 3 Mai la Hotel Timișoara din, nu-i așa, Timișoara. 

Pe principiul primul venit, primul servit, dacă vrei o invitație la PR Beta ediția a 2-a lasă un comentariu aici. Dar numai dacă mergi! Să nu irosim invitațiile degeaba :)))

citez din comunicat:

Organizatorii promit să aducă specialişti în comunicarea online, atât din ţară cât şi din străinatăte, cu cu cele mai bune rezultate din 2011 în promovarea online. Vor vorbi la eveniment: Sorin Psatta (BBDO Group), Andrei Roșca (Agenția Spada), Clarence Ceniza (Agenția THEY), Victor Kapra (jurnalist freelancer), Cristian Manafu (Evensys), Bogdana Butnar (Google România), Alexandru Negrea (BCR), Flavius Bunoiu (Casa de Cultură Oradea), Dan Sântimbreanu (Siemens), Cristina Popescu (Romtelecom), Alina Crâncău (Farmec) și doi speakeri surpriză.

Biletele se pot achiziționa online, pe site-ul evenimentului, www.prbeta.ro/inscrieri. Studenții beneficiază de un discount de 50%, cu condiția să prezinte, la eveniment, carnetul vizat pe anul în curs. În cazul companiilor, oferim un discount de 10% pentru fiecare companie care achiziționează minimum 3 bilete

gata. să mergeți musai!

*fetele cucuiete (și ultra faine) sunt Oltea Zambori  www.nebuloasa.info ) și  Cristina Puțan http://cristinatm.net/ )

4 comentarii la „Invitație la PR Beta editia a 2-a”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.