A năzui

Articolul acesta a avut mai multe titluri decât orice articol scris vreodată aici. Mult prea multe. Am pierdut ore întregi privind clipirea debilă a cursorului din wordpress… pentru că mi-a fost foarte greu să aleg un cuvânt. Un singur cuvânt. Un prăpădit de cuvânt… care să descrie starea pe care o trăiesc acum. Dar până la urmă  l-am găsit:

A NĂZUI.

NĂZUÍNȚĂ, năzuințe, s. f. Dorință puternică și consecvență spre ceva; aspirație, tendință. – Năzui + suf. -ință.  Sursa: DEX ’98 (1998)

Acesta e cuvântul care nu lasă loc de interpretări și care nu mă face să par lăudăros sau îngâmfat.  Pentru că nu sunt…  Nici pe departe. Sunt un om  modest…

.

Acum 3 ani când am început acest blog am năzuit  la această zi. Poate că unora o să li se pară mult. Poate altora o să li se pară un mărunțiș. Dar pentru mine e tot ce mi-am dorit.  Tot ce am năzuit!

Am năzuit la ziua când voi fi în sală la un eveniment TEDex. Această zi va veni. În 2 Iunie voi fi în sală la TEDex Cluj. Sunt bloger oficial.

.

Din 2 iunie voi avea o altă năzuință.  Nu am stabilit-o încă… Poate să fiu speaker la un eveniment TEDex… Glumesc… sau … cine stie…

 

9 comentarii la „A năzui”

  1. anu’ asta e speaker prietenul tau Liviu Alexa , iti spun eu daca nu sti… hai ca glumesc……normal ca sti……si ceilalti….nu ii enumar ….eu am alte nazuiri ..:) daca e corect asa….

    1. putina lume il cunoaste pe Liviu. Te rog sa ma crezi ca e un om absolut extraordinar. cat despre ceilalti nu pot eu emite judecati de valoare… nu-mi permit.

      1. nu il cunosc foarte bine, am facut in bistrita liceul long time ago 🙂 (aveam clase vecine el fiind cu un an mai mare), aici in cluj colaboram doar, citesc blogul lui, a lui dragos, stiu ca e un om cumsecade , si nu ar fi rau sa mai fie ca el multi tineri…mi-as dori sa am imboldul lui, curajul lui (ma refer la afaceri) dar din pacate eu sunt construit pe alt schelet :)….nu putem fi toti la fel…..oricum va urez distractie faina, in iunie parca e eveniment-ul.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.