Odorizante si mirosuri!

De ce ai vrea intr-o masina

sa miroasa a primavara.

sau in casa a ocean?

si pentru cunoscatori: cum miroase oceanul?

si de ce nu este un miros de casa noua?

Toate intrebarile au pornit de la stirea ca exista

o lumanare care miroase a carti…

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

 

9 comentarii la „Odorizante si mirosuri!”

  1. Eu sunt curioasa daca este miros de sunca, este gust de sunca si aspectul se poate modela…oare nu cumva sunca din magazin e o lopata de rumegus, asa cum am auzit ca se mai baga prin crenvusti? (auzit in sensul de adevarat, nu auzit asa aiurea) Ca atunci chiar e buna ideea, macar cumperi doar mirosul de sunca si mananci o salata de exemplu :)))

  2. Ao perfecta dreptate, asta asa este corect 😀 cea cu aroma de bani imi place cel mai mult :> parca ar merge 😀 daca bani n-avem, macar mirosul :)) nu-i asa?

  3. foarte tare…. sta familia la masa si mananca o ciorba de fasole, sau ciolan cu fasole, sau iahnie….orice da sa fie fasole… aprinzi mai multe lumanari cu miros specific …. gazului ce rezulta :)..stiti voi ce …si atunci nu mai e nimeni de vina….poti rasufla usurat pe orice orifiu………….yah ce scarbos….:):):)

  4. Odorizantele cu miros de mancare au fost inventate, mai ales, pentru acei dintre noi, mai slabuti, care, dupa cum se vede, ar trebui mai mult sa mirosim decat sa mancam. Mirosul de mancare – cea mai tare cura de slabire.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.