As putea sa irosesc o tona de epitete. Poate as gasi loc unor metafore bine alese. Niste hiperbole… 2-3 onomatopee mestesugite. Si mai mult ca sigur o pomenire a unor divinitati! Pentru ca asta simt acum dupa ce am mancat la Restaurantul Bricks. Sunt profund impresionat…
Sa va explic pe scurt:
Am fost invitat de o degustare de meniu la Bricks. Actiune pusa la cale de către Alina (profa noastra de obiceiuri sanatoase).
Reestaurantul este foarte elegant, modern si foarte bine adaptat conceptului de club social. Spatii largi, luminoase, bine delimitate și foarte intime.
Iar bucataria (asa cum va spuneam in intro) este absolut dumnezeiasca!
L-am cunoscut si pe bucatar. Andreas! Mare om. Doar la figurat :))). Dar un Chef in adevaratul sens al cuvantului! Ma puteti vedea in toata splendoarea, cu omul, chiar dupa ce i-am dat 2-3 sfaturi despre cum se bea tuica de pruna! :))) am si eu un fix…
rezumand:
Multumesc!
m-am uitat si la preturi. Sanatoase si ele! 🙂
Trategie de marketing buna….A invitat toti blogerii la masa ( gratuit normal). Hai ca noi ca oamenii de rand am mers si am platit. Preturi mari, portii mici, mici, mancarea buna cei drept, dar la nefumatori intimitate, spatii bine delimitate? Poate intre camere….Stilul frantuzesc, mananc cot la cot cu un necunoscuti, nu am o problema cu asta, dar cum romanul e curios in loc sa isi vada de mancarea lui se uita in gura si farfuria mea…Plus plescaitul de rigoare… In sfarsit , nu vreau sa fac reclama negativa, am sa ma mai duc pe acolo cu siguranta, au salon de nefumatori si nu o sa mai miros ca o scrumiera si bucatareasa cand iau masa in oras, dar ma seaca ca toti blogerii scriu de portii mari si wooawwww…ce minunatie….E un restaurant dragut si atat iar la prima intalnire cu el le-am mai dat o sansa ospatarilor optimista ca o sa mai invete…
chestie de gusturi. mie personal mi-a placut si cum e amenajat spatiul, dar mai mult mi-au placut oamenii. in special bucatarul. mancarea foarte buna. in rest ce sa-ti zic. nu le fac reclama era doar o recomandare. o actiune pe care am bifat-o in weekend. si nu scriem doar ca ne-au platit o masa. te rog sa ma crezi tarifele de publicitate sunt mult mai mari (cel putin la mine 🙂 )
@Adem, sa stii ca nu faci reclama negativa. Daca sunt patroni adevarati, asta si urmaresc sa vada care sunt lipsurile, daca sunt si sa le remedieze. Iar daca ma uit bine, cum s-a scris ceva pe aici au si aparut cu propuneri pt a-si imbunatati afacerea. Deci …, patronii sunt deschisi si ma bucura acest fapt.
@Adem, in tine am gasit omul potrivit. De cand caut pe cineva cu tupeu sa-mi arate lipsurile pe care le am. Vb la modul cel mai serios, treci si pe la mine cu asemenea „rautati”.
Mi-e mi-a placut restaurantul, il recomand si eu cu caldura, dar ca om de rand platesti bine pt o gustare si nici nu ajungi sa cunosc bucatarul si partea de management. …Iar la primul comment am vrut sa scriu STRATEGIE…cu S 😀
sa stii ca daca ii spui ospatarului ca vrei sa il cunosti pe bucatar, oamenii (nu vorbesc doar de restaurantul acesta) sunt foarte bucurosi. eu fac chestia asta destul de des 🙂
@gaben.ro acum cand citesc din nou articolul nu mai am nici un comment :)), scurt si la obiect!
Bună tuturor! Mulţumim pentru vizită. Mulţumim pentru aprecieri şi recomandări.
@Adem: Te rugăm să ne anunţi când vi pe la noi, ne-ar face plăcere să ne cunoaştem şi, dacă doreşti poţi să-l cunoşti şi pe Andreas. Persoane de contact: Ioana sau Bogdan.
O zi frumoasă tuturor! Si pentru ca este ora mesei vă aştepăm la meniul special de prânz: http://www.bricksrestaurant.ro/blog/meniu-de-pranz/. Pofta bună! 🙂
hai sa ne facem toti bloggeri :).. cat de tare….. mergem la evenimente free, mancam free….glumesc… nu am harul asta sa fiu blogger recunosc…..trebuie sa fi bun la treaba asta…. degeaba ma fac blogger daca nu am trafic, nu prezint interes ..nu ma cheama nimeni la inaugurari……si ideea de a invita bloggeri bravo lor celor de la marketing….se promoveaza pisti tat……..chiar daca tu gaben-e faci reclama sau e doar o recomandare….ei si-au atins interesul……mancarea arata bine in poze…. noi romanii inca nu am invatat sa apreciem portiile mici si gustoase, noi trebuie sa mancam mult…….ex. shaorma cu de toate …si gata ca am de munca….
@Ciprian sunt adepta mancatului putin si bine ( gustos) decat mult si prost… Pe mine m-a incantat mancarea, dar corectia mea daca citesti inca o data commentul e ca portiile nu sunt mari… Pe un alt blog stii ce se spunea? Ca nu poti sa mananci o portie intreaga asa e de mare. Fals, e un restaurant in care te duci sa iti rasfeti simturile culinare, sa mananci ceva deosebit si cine stie mancarea fina nu e niciodata in portii mari.
Cu riscul de a ma repeta, restaurantul Bricks va fi unul din preferatele mele pentru mancarea gustoasa si salonul de nefumatori.
Pingback: Obiceiul sanatos de weekend - un pranz plin de sanatate | TVdece