La mancare si bautura esti eco. Bio! Dar de fumat…

sa nu cumperi tricoul

ăla pentru că e spălat în

ceva chestie foarte toxică…

si să nu mânânci prostia aia..

dar el fumeaza…nici nu știu ce…

14 comentarii la „La mancare si bautura esti eco. Bio! Dar de fumat…”

  1. Gabi,vis-a-vis de lenjeria intima,as sugera imprimarea eventuala a marimii ;)) cred ca asta ar descuraja si mai tare adulterul;e doar o sugestie!!! :))))))))))

  2. Asa am patit si eu eram la mall si mam dus si miam luat o pizza ba si cand a venit amicul meu si a inceput teoria despre de ce nu e bine sa mananci pizza

  3. Explicatia „trend-ului” BIO o gasim intr-una dintre legile lui Murphy: „Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla intr-o continua crestere”.

  4. salut. te-am descoperit cu postul ala cu „palinca de pruna-cum sa o bei profesionist” 🙂 si de atunci…. :)))))) foarte tare, esti bravo!!!!!!

  5. Asta cu fumatu’ ma rupe-n trii, s’orbesc :). Fii antena faza, tot asa, prieteni, cu copil mic, nu chiar ca varu’ din post, da’ similar. Deci oameni cu copil micutz, 2 ani. Cu stres, sa fie copilu’ la standarde. Si il duc la parc, cu ochii pe el ca pe butelie, frate, sa nu cumva sa ii intre nisip in buzunare. Noa, si laun moment dat isi aprind o tigara. Ok, e loc in aer. Pe care o arunca in iarba din parc, pe unde se jucau copiii.
    I rest my case!

  6. Pingback: Super funny clips - Pagina 82

  7. Pingback: Super funny clips - Pagina 82

  8. salutare gabenule!umorul pur romanesc si coloana vertebrala pe care banuiesc ca o ai fac din tine un etalon si un role model ! cu oameni ca tine mai am sperante de la tara asta! sunt sigur ca mai sunt oameni ca tine dar tu ai avut curajul si geniul sa iesi la inaintare! sa fii iubit! da destul cu beletristica! eu is din cluj si s dus in tari nordice (din pacate)da imi indulcesc amaru cu alde ca tine! dintr o data unul din telurile mele in viata( am vreo 200 mici si vro 6 mari)este faptul ca vreau sa iti string mana , sa ti multumesc (indiferent care sunt motivele tale pt video blog)ca faci tarisoara aia putin mai usor de suportat!am o livada mare de pruni si produc tuica de la 12 ani( nu ca ar fii ceva special pt tine ca doar vii de la mama ei)dar am lasata de la tata o butelie cu tuica de 23 de ani (15 litri) si jur ca urmatoarea data cand vin in tara iti aduc 2 litri sa ai sa bei cu ai tai ( din partea mea -de catre cluj)apropo eu nu vand tuica o tin pe toata ,asa ca am o colectie de vreo 2500 de litrisori si asta face din mine unul dintre cele mai atractive obiective turistice din zona(hihihi)iubesc oamenii si iubesc romanii ca tine ! iti multumesc ca esti asa cum esti Gabenule!!!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.