Cetățeni! Avem nevoie de un slogan!

Acest post este reclamă. Să nu avem discuții. Comentariile se moderează așa că dacă aveți probleme cu mine/companiile implicate în acest proiect nu vă obosiți. Nu le aprob decât pe cele care sunt potrivite cu tonul/conținutul articolului. V-am țucat!

.

Poate că nu știați că sunt mare fan al echipei băimărene de rugby, si al acestui sport în general.

Puteți vedea niște articole mai vechi. aici. și aici. sau aici

Până acum m-am cam descurcat și singur… dar musai am nevoie de ajutorul vostru pentru că….

Pe 3 Decembrie 2011 are loc “Finala Cupei României la Rubgy Roșia Montană Gold Corporation”, pe stadionul ”Cetate” din Alba Iulia între echipele din Baia Mare adică CSM Ştiinţa Baia Mare și Timișoara adică RCM MVT Universitatea de Vest.  Găsiți mai multe detalii și pe pagina de facebook a evenimentului.

Ce trebuie voi să faceți:

am nevoie de un slogan, ceva foarte simplu care considerați voi că ar fi potrivit să îl tipărim pe niște bannere pe care să le ducem cu noi la meci. Ceva de genul:

sudoarea noastră, sângele nostru – lacrimile voastre…

jucați ca niste campioni! Astăzi!

e greu să joci împotriva noastră! e și mai greu să joci pentru echipa noastră!

adică ceva… de genu… sper că ați înțeles!

Lăsați un comment la acest articol și 3 dintre voi, care vor avea cele mai frumoase și inspirate ”opere” câștigați o excursie la acest meci într-un autocar cu 10 blogheri băimăreni și suporteri ai echipei de rugby. un mail și un nume e suficient. În data de 29 noiembrie anunțăm câștigătorii.

Cât de fain e asta?

Dar…mai avem o mică surpriză. Cel mai bun slogan o să fie tipărit pe toate bannerele de la meci. Așa că poți să îți vezi ”creația” la  o finală de cupă la rugby.

Și… ar mai fi ceva. La stadion este o tombolă unde fiecare spectator poate câștiga 10 telefoane iPhone 4S, 100 de mingi de rugby, 150 de tricouri sau 150 de treninguri. 

Găsiți toate detaliile aici.

deci

Spor la slogănit! sau slogănat! sau…ceva.

Cetățeni! Mobilizați-vă!

13 comentarii la „Cetățeni! Avem nevoie de un slogan!”

 1. cinshpe morosheni baga spaima-n banateni.
  Sa nu va puneti cu stiinta ca va pierdeti cunostinta.
  Stiinta va invata rugby. Prima lectie: va facem gramada.
  Voi cu fruncea, noi cu mingea.
  BA, N-ATi vazut Asa bataie ce va luati azi!

 2. Pingback: We love rugby!! « alinarad.eu

 3. Pingback: Cum poti ajunge moca la Alba Iulia || Some things will never change

 4. Pingback: Gaben.ro » Grabiti-va cu sloganul ala! (reklama)

 5. Pingback: Balonul oval lovește și cetatea din Alba Iulia | mariusrusu.ro

 6. Pingback: Campaniile saptamanii 21-27 noiembrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

 7. Agresiv din natură, rugbist din alegere.

  Donaţi sânge! Jucaţi rugbi

  Haos, panică, sânge! Ne-am făcut treaba!

  Agili, rapizi, ostili.

  Jucăm omul, nu mingea!

  Durerea este inevitabilă, suferinţa opţională.

 8. Pingback: Gaben.ro » Grabiti-va cu sloganul ala! (reklama)

 9. salut,pai de unde sa-ncep….;vizionind mai multe clipuri de ale tale,o parte par esentiale ,adevarate, dar parca mai lipseste 100/100 logica noastra umana;cea cu religia;ai dreptate cu popii,dar frate, romanului chiar nu-i pria bine lipsa credintei,oricare ar fi ea,ca daca ar pricepe esentialul credintei,poate ar fi mai bun romani,nici mie nu-mi plac credintele false,care, duminica la biserica,si-n restu saptamani ,o f–e si pe masa,mai furam sa supravietium,etc,consider religia ca o infranare a fintei umane de fata cea adevarata a lui.Legat cu agatatul femei;si eu casatorit,dar nu poti spune ca nu ai aruncat o privire spre o fata fara sa te candesti la ea,o fantezie,la formele ei,si cum ca baiatu ar face orice doar ca sa ajunga cu ea in pat,mergand la filme cu vampiri,ca ar da si bani toti din buzunar,ca sa o cucereasca,tu cum ai procedat cu sotia inainte sa te iei cu ea?si ele se asteapta la asa ceva,ca nu te duci la ea ca un parlit sa o agati,trebuie sa o incanti cu ceva,nu?doar nu te duci la ea sa-i prezinti natura si gata.legat cu pustoaicele care pozeaza pe hi5 si alte saituri,ai dreptate,eu le criticam mai dur.in general,vizavi de cele remarcate de tine,romanului,in toate capitolele,ii lipseste educatie,cea spirituala,civica,socialasi familiara,nu la toti dar majoritari sant cei fara,cei care critica pe altu, fara a lua seama de persoana lui,care se asteapta sa fie altfel cei din jurul sau,fara a-si shimba atitudinea sa,si daca din cei „majoritari” ar pricepe aceste lucruri,macar o parte,sa devina”minoritari” poate si noi romani vom progresa la toate capitolele,doar ca sintem in faza incipienta,de la revolutie in coace.Pana romanu nu se schimba,nu progrsam,ca si cei de la putere tot din oamenii tari se trage,cu aceeasi mentalitate.Spuneai ca atunci cand te-au botezat,un „ghiolban”,nu puteai sa-ti spui acordu tau,nu e un lucru rau,tine totusi de o educatie,cea religioasa,mai nasol e pe urma ce se intampla dupa,cu educatia fiecarei persoane in parte,pe care o primeste de la parinti,casa de copii,gradinite,scolii,licee,si cum vor arata ei ca persoane.Mi-as dori,ca,indiferent cine,si un strain,sa vina cu idei reale de schimbare a acestor lucruri,cu legi noi,cu o alta abordare a acelor structuri ce tin de o evolutie reala a tari,a romanului,sa nu mai fim de rasul celorlalte tari,care atunci cand aud de noi,” e clar,hot,violator,cersetor,traficant,tigan”
  Cam atat am vrut sa adaug,fara a ofensa pe cineva,o altfel de abordare a subiectelor respective.
  Te salut,si numai bine

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.