Mici modificari la claxonul masinilor!

porneste televizorul.

adica da un click.

pe el.

sau ceva…

14 comentarii la „Mici modificari la claxonul masinilor!”

   1. Amice da din cate stiu eu deja exista claxoane cu tonuri diferite de-o viata….

   2. da. dar sa fie o lege care sa iti spuna care claxon la ce masina sa il pui. dar… postul e o glumita si trebuie tratat ca atare.. viata e faina…

 1. Claxonatul NU poate fi impoziat. Claxonul NU este un obiect oarecare care face zgomot, decat pentru neofiti. Dupa ce te mai invechesti pe langa un claxon intelegi adevarata lui valoare ! Este un adevarat limbaj … pai cum sa impozitezi vocabularul ?? Adica, cum sa spui ca la sfarsitul anului sa platesti impozit pe cuvintele rostite ?
  „Hai bai, misca”, „Du-te-n [biiiiip]”, „Demareaza, nu te mocai”, „Da-te ca te calc”, „Maaaaaama ce balcoane ai !”, Hai draga, cobori odata ca te astept de juma’ de ora”, „Ia uitati ce tare de tare sunt”, “I-ati rabla din drum ca trec eu”, „Papusa, te fac o plimbare ?”, “Hani aim houm” si multe, multe alte se spun prin doar cateva atingeri subtile ale butonului. Acu’ ce-ai vrea ? Sa iasa si sa zbiere ? Pai ce ar zice lumea ? Si de ce si-ar deranja fundul si corzile vocale daca are butonul “de vocabular” ? Cum ziceam, numai incepatorii aud zgomote, initiatii aud propozitii.
  Aia cu claxonul care este pe masura gabaritului si a cailor putere, este buna. Cu toate ca s-au mai triat deja – aia bengosii cu trenu’ in spate si-au tras sirene de vapor, aia cu masinute au ceva mai aproape de limita suportabilului iar pedalistii sunt cu “va rog sa-mi dati voie sa trec” … din ce mai aud si eu pe strada.

  Am fost intr-o capitala europeaza (nu, nu Bucuresti ca asta este capitala bizantina) si aveam impresia ca nu circula nimeni, adica daca stateai cu ochii inchisi putea spune ca esti intr-un parc – se auzeau pasarelele. Ei asa ceva nu cred ca mi-ar place. Adica nu tu trepidatie, nu tu miscare, parca erau toti morti. Nu “vorbea” nimeni !

   1. La cum ne sperie astia cu televizorul că „ce impozite va mai asteapta la anul”, poti crede orice :).
    Ăsta ar fi un impozit binevenit ! (sa vezi ce mi-o iau daca afla tipul care isi anunta iubita (care-i vecina de bloc) ca a venit … si ea, parca-i surda sau ii place sa il tachineze, ca bou’ e tot acolo si dupa un sfert de ora si o tot anunta de prezenta …)
    Sau daca nu se intituie impozitul ăsta, macar sa dea oua la liber, ca parca nu-mi vine sa dau 0,6 lei pe „replica”, este mai mult decat un SMS.

 2. Eu inca am un Espero 1.8 MPI. Deci, sunt Lord of the Rings? Deci, de maine, ma pot lauda cum ca am Ferrari, ca asa m-a sfatuit domnu’ Gaben :). Contor de claxon :))

 3. Mă Gabenule mie tare tare mi-o plăcut rutiera asta a ta de azi (vineri sau dumninica sau joi ce a fi,) Te tzuc na şi aş completa că pastele alea de ieri alaltăieri au fost de competiţie frate!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.