De la cine mostenesti talentul?

ca să pornești televizorul trebuie sa dai un click.

pe el sau pe continue readingul ăla albastru… da ăla…

acuma mai trebuie să dati un click pe play…

atât :) )

5 comentarii la „De la cine mostenesti talentul?”

  1. Io cred că oamenii cu înclinații artistice și cei cu înclinații practice nu se prea amestecă, în sensul că de obicei vor ca partenerii lor să aibă cam același sistem de valori pe care îi au ei. În concluzie, șansele ca doi astfel de oameni să rămână împreună suficient cât să facă un copil sunt destul de mici. Mai departe, șansele ca acel copil să ajungă la Mormonii au talent sunt și mai mici. Dup-aia, șansele ca el să ajungă în finală sunt încă și mai mici.

    Sau poate că puținii artiștii și abatotoriștii care se combină formează familii atât de normale încât e logic că pruncii lor sunt eliminați înainte de finală, că doar se știe că familiile normale nu aduc rating, ci doar extremele de orice fel.

  2. eu eram ironic pentru mi se par stupide incercarile neavenitilor din televiziuni de a clasifica oamenii dupa ocupatiile/hobby-urile/pacatele parintilor

  3. Frate, mai este o treaba cu talentele astea : toti, da’ TOTI (pe care i-am vazut eu), au inceput sa cante de mici – „cant de mica”, „cant de cand ma stiu” … nu e unu’ care sa zica „pai acu’ vreun an …”, nu e unu’ ca „einstein” sa fi tacut pana pe la trei ani de ziceau toti ca e retardat si sa-si dea drumul mai tarziu, toti sunt „mozart” adica au inceput sa cante inainte sa stie sa vorbeasca …
    Eu ma mir de „turnanta” pe care a luat-o natiunea asta ! Este bine stiut : „Românul s-a nascut POET” ! Se pare ca trebuie sa ne revizuim (cel putin) in aceasta trasatura. Deci „Românul s-a nascut VOCAL”, ca asta este noua directie in care se cam merge.

    Off topic : am tot incercat sa vad ceva pe geamul automobilului da’ n-am reusit. Nu ca nu pot trai fara peisaj c-as fi claustrofob da’ am vazut ca de mai multe ori volanul era „liber” adica mainile faceau orice altceva decat sa ghidoneze :). Si ma gandeam : „Mai pe unde merge ? Ca sa nu merg si eu !” 🙂 🙂 (cu atat mai tare e aia cu „gata ca-s in trafic” !)

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.