Atacul mârșav al bisericii…

Pentru audio, vă rog să dați un click pe

Continue reading »…

da pe ăla albastru…

si acuma, un click pe play

biserica

10 comentarii la „Atacul mârșav al bisericii…”

 1. Hai ca- ți spun eu d c nu-i voie: sa nu-i ducă- n ispita pe popi. Tu crezi ca le e ușor sa se abtina sa intre când e la doi pași de ei? :)) de unde sunt eu, după slujba, Popa intra in crasma cu enoriasii si se simteau bine.

  1. @iasmina poate era crasma lui… :))
   robintel este lege pentru distante de 200 de metri, iar unele consilii locale au modificat la 50 de metri…

 2. is curios de o chestie?
  nefiind prea dus pe la biserica si spre rusinea mea findca am facut religie la scoala si ar trebui sa stiu- pun urmatoarea intrebare!

  Biserica interzice bautura? Adica scrie undeva in bibilie ca e interzis sa bei. ceva in genu…e interzisa carnea de porc la musulmani..la ei e interzisa litera de lege…nimeni care e evlavios nu mananca carne de porc…

  La noi e interzisa bautura? Prin dogma bisericeasca nu legala sa se inteleaga bine…
  Is putin confuz…

  1. e interzisa. ca si tutunul, drogurile, femeile, mancarea, furatul… nimic nu avem voie. doar sa dam bani popilor. asta e de fapt o obligatie…

 3. Mie mi-a zburat gândul la catedrala de la RFN. Chiar peste drum de ea sunt 2 restaurante (deci clar se vinde alcool), plus una bucată crâșmă ordinară :).

 4. Te inseli. Chiar azi imi povestea o prietena despre un popa (prieten cu fratele unui amic al ei sau ceva de genu’). Care popa se da cu icscinciu’ si este actionar la ceva firma de jocuri de noroc si la …. (surpriza?!) un club de striptis. Iar daca isi permit pana si asa ceva, de ce crezi ca s-ar incurca ei de o bodega langa care vor sa isi faca ditamai biserica? Ca exista legi?! Sunt destule legi care reglementeaza si circulatia pe drumurile publice si nu vezi ce jungla e peste tot?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.