4 comentarii la „Nană! … de la nanău…”

  1. ideea e ca daca ar fi vrut sa isi schimbe aceasta….. situatie diforma :)) in copilarie probabil era cu mult mai scump si nu stiu daca se executau la noi in tara chestii de astea cu operatii estetice – joburi cum zic americanii….nose-job, lip-job, ear-job etc. Bine nu stiu ce varsta are respectivul prieten dar daca are in jur de 30 de ani atunci un nose-job pe vremea lui ceausescu cred ca era ori imposibil ori f scump si riscant.

  2. Am avut si eu norocul de a interactiona cu destui copii cu nasul mai mare decat normal. Problema n-ar fi fost ca parintii nu vor sa-i opereze, dar doctorii au zis ca nu-i bine sa fie operat decat dupa 18 ani, ca atunci inceteaza organismul sa se dezvolte (sau ceva de genu).

    Deci motivul cam asta ar fi, ca pana la 18 ani nu te poti opera, ca nu-i bine.

    Dar la 18 ani si-o zi nu l-ar fi impiedicat nimeni sa mearga la operatie

  3. @minutzu operatiile simple adica nas gura urechi se fac de multi ani chiar si in spitalele mici. Nu e nici o filozofie.
    @florin nu e o chestie de varsta. Problema prietenului meu a fost ca parintii nu au considerat necesar sa il opereze. Puteau sa il opereze de la 5 ani. Nu au avut in vedere impactul pe care poate sa il aiba o asemenea interventie

  4. Doamnee. Am capiat de ras nu gluma. Am un var de face baza de oamenii nu nasu mare si mare are o gluma ” Ba da-o dreecu. Asta-i norocos. Are loc sa-si puna la uscat adidasii- naaaas ma. Uite cata locu ii.” =))). Bine ca nu exagereaza :))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.