Nu stiuuu, sase cai, dicieu si mi-a dat de m-a julit

Sau cum poți să treci de la :

Uite ce film drăguț pe youtube!

la

Da mai terminați dracului cu personajele astea că nu mai pot!

Pe larg. A fost drăguț, prima oară, poate chiar un pic mai mult. Apoi a devenit banal. ca orice lucru care se repetă. Apoi prin repetiție a devenit penibil. Apoi jenant. De fapt  etapele cu jenant și penibil sunt la o egalitate aproximativă. Apoi după o scurtă perioadă de nepăsare am ajuns la un dezgust masiv.

Înțeleg că e foarte greu să găsești subiecte noi în fiecare zi. Mai înțeleg că un asemenea personaj poate alimenta o perioadă îndelungată foamea publicului pentru comedie ieftină și manelistă. Dar… Dacă vezi că cei de la radio Zu o fac în fiecare dimineață, Bendeac stoarce și ultima picătură din subiect, Mondenii au și ei ceva de spus, plus o armată de penibili care repetă poantele acelea la nesfârșit, bașca au mai apărut mixuri și manele pe tema asta, te mai apuci și tu de imitat.

Vorbesc de o trupă de ciudați care o freacă pe la TVR, ca marea majoritate a celor 6000 de angajați și care din lipsă de inspirație ce s-au gândit ei să facă? Să imite personajele  din filmulețele pomenite mai sus. Păi dacă toată lumea o face, ei de ce ar face ceva original? E greu să gândești, e greu să fii original e de muncit la astea. Poate mai trebuie să faci un mic studiu, să te documentezi… NAAA… Cel mai simplu te uiți la televizor și dacă vezi o emisiune care îți place, o copiezi. Gata. Ai reușit în viață. Nu poți da greș cu formulele deja consacrate.

Nu vă e rușine măi diletanților, care consumați degeaba aerul pe la televiziuni și vă mai și considerați originali. Și talentați…

E un copil în parcare la Realul din Baia Mare care imită personajele alea de 10 ori mai bine decât voi. Poate ar trebui să ia el salariu și voi să curățați parbrize…

Un comentariu la „Nu stiuuu, sase cai, dicieu si mi-a dat de m-a julit”

  1. Pt ca in Romanica majoritatea populatiei este mediocra aceste subiecte prind.De aceea se promoveaza atat de mult si curvele virgine pe toate posturile tv si emisiunile de genul iubire interzisa,acces direct , nu stiu cum din umbra si toate cele de genul.La omul incapabil lucrurile acestea prind si cei din media au vzt ca prostia prinde deci haide sa o exploatam pana la saturatie.Dar trebuie sa recunosc placerea cu care ma uit la multimea mai proasta decat mine.Pe principil „Daca astia mor raman cel mai prost” , le dau o felie de paine si o cana cu apa. :))))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.