Să moară Sânzâienele!

Primo. Vreau să moară Sânzâiana. Dar nu fizic. Nu am nimic cu persoana ei. Vreau moartea ei socială. Nu vreau să o mai văd. Niciodată! Nu vreau să o mai aud. Niciodată! Vreau să fie moartă pentru mine!

Secundo. Articolul acesta nu este despre alergia  mea la o persoană.  Este despre modul în care o tută cu IQ de 11 poate ajunge să infecteze toate televiziunile posibile, ziarele de rahat și site-urile de scandal.

.

nu știe să vorbească, nu știe să meargă, nu știe nici măcar să tacă. Nu știe să facă mâncare, nu știe nici măcar să își aleagă un ruj și nici măcar să asorteze 2 haine peste mormanele de silicon.

Singurele realizări ale vieții ei de până acum au fost operațiile estetice de prost gust pe care și le-a făcut. Doar vederea buzelor ei umflate excesiv   îmi provoacă o greață imensă! Cine poate să considere că buzele acelea sunt sexy, ar trebui internat la nebuni. Hidos…

Pe 30 de canale de tv , 5 tabloide și 100 de site-uri avem parte de o supraexpunere la fenomenul numit Sânzâiana. Nu doar Buruiană. Toate sânzâienele, cu țâțe umflate până-n amigdale, cu buzele și cururile operate de sute de ori, toate sunteți de o vulgaritate excesivă.

Vă doresc să muriți. Repet. Nu fizic! Doar social! Să dispăreți. Definitiv. Pentru că mi-e frică pentru vre-un copil nesupravegheat care ar putea să vă considere un model de urmat în viață. Și voi , Sânzâienelor, chiar nu sunteți un model… Voi ar trebui să fiți interzise prin lege… Sunteți doar niște buruieni!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.